ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης δέχθηκε επίθεση ενώ έτρωγε με την οικογένειά του

Τραυματίστηκε η πεθερά του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης δέχθηκε επίθεση ενώ έτρωγε με την οικογένειά του

Επίθεση δέχθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ενώ έτρωγε με την οικογένειά του σε εστιατόριο στην Εύβοια.

Η επίθεση, που έγινε μπροστά στην οκτάχρονη κόρη του, προκάλεσε τον τραυματισμό της πεθεράς του, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, μεταφέρθηκε με σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τον Κώστα Βαξεβάνη η επίθεση έγινε γύρω στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν έφτασε σε εστιατόριο που βρίσκεται στον Αμάρυνθο Ευβοίας, για δείπνο.

Λίγο αργότερα, στο διπλανό τραπέζι εμφανίστηκε άγνωστο πρόσωπο. Όμως, αντί να καθίσει, κινήθηκε προς το μέρος του και άρχισε να τον απειλεί και να τον βρίζει χυδαία, παρουσία δεκάδων μαρτύρων που βρίσκονται στο εστιατόριο. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία του έλεγε μεταξύ άλλων: «ξεφτιλισμένε έβγαλες το όνομά μου στη λίστα Λαγκάρντ, θα σου δείξω εγώ».

Γροθιές στο πρόσωπο δέχθηκε η πεθερά του

Οι παριστάμενοι κάλεσαν από τον δράστη να αποχωρήσει, όμως ο ίδιος συνέχισε τη λεκτική επίθεση. Παρενέβη τότε η σύζυγος του δημοσιογράφου, που κρατούσε την κόρη τους στην αγκαλιά της και του ζήτησε να φύγει. Τότε ο άγνωστος κινήθηκε εναντίον της γυναίκας , σπρώχνοντας ανθρώπους που του ζητούσαν να αποχωρήσει και προσπάθησε να τη χτυπήσει. Όμως την τελευταία στιγμή, η μητέρα της, προσπαθώντας να εμποδίσει την επίθεση, δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά, ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή. Η πεθερά του δημοσιογράφου διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματα και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παρέμεινε έως τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κώστας Βαξεβάνης υποστηρίζει ότι πέτυχε την ταυτοποίηση του δράστη, ενώ οι δικηγόροι του, που έχουν συλλέξει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, θα απευθυνθούν στις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.