ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κ.Μητσοτάκης – Σ.Τσιόδρας: Εμβόλιο να’ναι και ότι να’ναι – «Σπρώχνουν» τώρα το εμβόλιο για την γρίπη – Περίεργα πράγματα

Από πότε ένας πρωθυπουργός προωθεί το εμβόλιο για την γρίπη;

Κ.Μητσοτάκης – Σ.Τσιόδρας: Εμβόλιο να’ναι και ότι να’ναι – «Σπρώχνουν» τώρα το εμβόλιο για την γρίπη – Περίεργα πράγματα

Μετά τα… χίλια κύματα που πέρασε η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, ο Πρωθυπουργός της χώρας στη μάχη με την πανδημία επιστρατεύεται ξανά, σε μια πρωτοφανή για τα χρονικά της χώρας “συνεργασία”, δηλαδή την προώθηση του εμβολίου της… γρίπης.

Και λέμε πρωτοφανή καθώς από τα μεταπολεμικά χρόνια ποτέ δεν πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν βγήκε να προωθήσει το εμβόλιο της κοινής γρίπης εκτός από φέτος.

Αν και πέρασαν περίοδοι στη διάρκεια της πανδημίας που ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν απομονωμένος από το Μαξίμου και συνόδευσε την ο ίδιος την πορεία του με την ατάκα «αποτύχαμε πλήρως στη διαχείριση της πανδημίας», ο πρωθυπουργός άνοιξε ξανά το γραφείο του στον καθηγητή και πλέον φίλο για να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν έναντι της γρίπης.

Το βίντεο ξεκινά με τον πρωθυπουργό και όχι τον ειδικό να μιλά για τη γρίπη και να λέει συγκεκριμένα: «Παρότι δεν είμαι άνω των 60, αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι και πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Σας συνιστώ, αν είστε άνω των 60, να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι. Γιατρέ τι λες εσύ;».

Στο σημείο αυτό ο Σωτήρης Τσιόδρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόταν κάπως αμήχανα κοντά στον πρωθυπουργό απαντάει: «Βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για τη γρίπη».

Πάντως, στο θέμα της γρίπης ο πρωθυπουργός πιάστηκε… αδιάβαστος αφού το εμβόλιο προστατεύει από τη σοβαρή νόσηση αυτόν που το κάνει φυσικά και δεν εμποδίζει την ενδοοικογενειακή μετάδοση και διασπορά εντός της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.