ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Κ.Μητσοτάκης μιλά για επανακρατικοποίηση ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ με ερώτημα στον Ε.Τσακαλώτο: «Καλά τα λέω;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ τα είχε εντάξει στο υπερταμείο υπενθύμισε ο πρωθυπουργός

Ο Κ.Μητσοτάκης μιλά για επανακρατικοποίηση ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ με ερώτημα στον Ε.Τσακαλώτο: «Καλά τα λέω;»

Την απόφαση της κυβέρνησης η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ να επανέλθουν σε πλήρη κρατικό έλεγχο και να φύγουν από το Υπερταμείο ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 «Η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ επιστρέφουν στον έλεγχο του κράτους από το Υπερταμείο, όπου τα είχε εκχωρήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος στο σημείο αυτό καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης που προανήγγειλε την άμεση κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή, απευθύνθηκε στο σημείο αυτό στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που τον παρακολουθούσε από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: «Καλά τα λέω κ. Τσακαλώτε; Καλά τα λέω»...

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Μητσοτάκης ουσιαστικά υπενθύθμισε τις προεκλογικές αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Νέα Δημοκρατία σκόπευε να ιδιωτικοποίησει το νερό την επόμενη τετραετία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.