ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ο Σ.Κασσελάκης: «Ότι & να λέτε για την προσωπική μου ζωή δε θα ασχοληθώ μαζί σας – Θα σας αντιμετωπίσω μόνο πολιτικά»

Έτσι απάντησε στο σχόλιο του Β.Χιώτη περί «σύκων»

Ο Σ.Κασσελάκης: «Ότι & να λέτε για την προσωπική μου ζωή δε θα ασχοληθώ μαζί σας –  Θα σας αντιμετωπίσω μόνο πολιτικά»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αρχίζει να μαθαίνει (άκουσε τις συμβουλές του pronews.gr) πως πρέπει να συμπεριφέρεται ως ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πλέον σταμάτησε να απαντάει στα προσβλητικά σχόλια δημάρχων επαρχιακών πόλεων (Α.Μπέος) και απλών δημοσιογράφων (Β.Χιώτης) φιλοκυβερνητικών μέσων.

Χθες γράφαμε «Ο Σ.Κασσελάκης θα πρέπει να μάθει πως ένας αρχηγός κόμματος δεν απαντάει σε έναν δήμαρχο μίας επαρχιακής πόλης. Ο δήμαρχος δεν έχει το ίδιο πολιτικό μέγεθος με τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους δημοσιογράφους. Ο Σ.Κασσελάκης λοιπόν έμαθε και προχώρησε στο στενό του επιτελείο στην παρακάτω δήλωση απευθυνόμενος σε όλους αυτούς που επιχειρούν να τον προσβάλουν, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον δημοσιογράφο Β.Χιώτη:

«Ότι απαξιωτικό και να λέτε για την προσωπική μου ζωή δε θα ασχοληθώ μαζί σας και θα σας αντιμετωπίσω μόνο πολιτικά».

Η απάντηση αυτή δόθηκε μετά από προσβλητικό σχόλιο του δημοσιογράφου Β.Χιώτη, ο οποίος σε συζήτηση στον ΣΚΑΪ 100,3 για το μέρος που θα καταταγεί στον στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είπε, ενώ ταυτόχρονα γελούσε ότι «βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα», Μάλιστα, ο συμπαραγωγός της εκπομπής, Νότης Παπαδόπουλος, του είπε «να μαζευτεί».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια, ο Βασίλης Χιώτης επανήλθε με ανάρτηση στο twitter για να «δικαιολογηθεί», αναφέροντας ότι «επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω: Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ».

Επί του πρακτέου όμως επιβεβαιώνεται πλήρως η πληροφόρηση και η ανάλυση του pronews.gr περί σχεδιασμού του Μαξίμου να «χτυπηθεί» ο Σ.Κασσελάκης με «πλάγιους» και όχι πολιτικούς τρόπους.

Μετά από τον υποτίθεται «ανεξάρτητο» δήμαρχο Βόλου Α.Μπέο, ο οποίος όμως στηρίζει την επανεκλογή του εκλεκτού της κυβέρνησης για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Κ.Αγοραστού και ο Βασίλης Χιώτης είναι άμεσα συνδεδεμένος με το Μέγαρο Μαξίμου και μάλιστα εργαζόμενος σε ένα μέσο που πρεσβεύει και στηρίζει ανυπερθέτως τον «μητσοτακισμό»

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου μια εκστρατεία με επίκεντρο την προσωπική «ιδιαιτερότητα» του Στέφανου Κασσελάκη προκειμένου να αποδομηθεί η προσωπικότητά του πριν καν αρθρώσει πολιτικό λόγο.

Γιατί ξέρουν πως αν αρθρώσει πολιτικό λόγο, θα υπάρξουν πολλοί που θα τον ακούσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.