ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Όχι» από την Ολομέλεια στην άρση ασυλίας του Χ.Στεφανάδη για το γλέντι στην Ικαρία με καλεσμένο τον Κ.Μητσοτάκη

Το γλέντι είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2021, τότε που οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούσαν να πάνε ούτε μέχρι τη... γωνία

«Όχι» από την Ολομέλεια στην άρση ασυλίας του Χ.Στεφανάδη για το γλέντι στην Ικαρία με καλεσμένο τον Κ.Μητσοτάκη

Η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε τη μη άρση της ασυλίας του Χριστόδουλου Στεφανάδη για το γλέντι που είχει γίνει τον Φεβρουάριο του 2021 στην Ικαρία, με επίσημο προσκεκλημένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη εν μέσω αυστηρού lockdown, τότε που οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούσαν να πάνε ούτε μέχρι τη… γωνία.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε δεχθεί μήνυση για το τσιμπούσι που έκανε στο σπίτι του, στον Εύδηλο της Ικαρίας από πολίτη.

Την μη άρση ψήφισαν στην ολομέλεια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ με 173 ψήφους κατά.

Υπέρ της άρσης τάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση με 84 ψήφους.

Το τραπέζωμα του Χριστόδουλου Στεφανάδη, υπενθυμίζουμε, είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων, οι οποίες έγιναν ακόμα εντονότερες όταν είδε το φως της δημοσιότητας σημείωμα – το οποίο επιβεβαίωσαν οι δημοσιογράφοι – από την αίθουσα συντακτών της ΕΡΤ για να μην παίξουν πλάνα από το γλέντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.