ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΣΟΚ για απόφαση Eurogroup: «Γιατί θριαμβολογεί άραγε η κυβέρνηση; – Δυστυχώς δεν έχουμε εθνική επιτυχία»

ΠΑΣΟΚ για απόφαση Eurogroup: «Γιατί θριαμβολογεί άραγε η κυβέρνηση; – Δυστυχώς δεν έχουμε εθνική επιτυχία»

«Γιατί θριαμβολογεί άραγε η κυβέρνηση», διερωτάται το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιό του για το Eurogroup της Δευτέρας, ενώ επισημαίνει ότι «δυστυχώς δεν έχουμε εθνική επιτυχία, αλλά την προαναγγελία μιας άνευ όρων παράδοσης».

Η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει ότι η συζήτηση για το χρέος «έκλεισε μόνο με τα ήδη γνωστά βραχυπρόθεσμα μέτρα, τα οποία μικρή μόνο οικονομική επίδραση θα έχουν ως το 2060», ενώ κάνει λόγο για «πολύ μικρότερη επίδραση, υποπολλαπλάσια της σημαντικής μείωσης χρέους που πέτυχε το ΠΑΣΟΚ το 2012 και κατήγγειλε ο κ. Τσίπρας».

Παράλληλα, τονίζει ότι «τα ουσιαστικά μέτρα για το χρέος παραπέμφθηκαν μετά το 2018, όπως ακριβώς ζητούσε ο κ Σόιμπλε και επισημαίνει ότι «οι παληκαρισμοί του κ. Τσίπρα για το χρέος μεταβλήθηκαν σε άτακτη υποχώρηση».

Όπως παρατηρεί το ΠΑΣΟΚ, με το κείμενο απόφασης του Eurogroup γίνεται σαφές πως:

«Τα πλεονάσματα του 3,5% του ΑΕΠ που συνεπάγονται δυσβάστακτα μέτρα θα διατηρηθούν για μερικά χρόνια ακόμη».

«Η τρόικα ξανάρχεται με τις εξοντωτικές απαιτήσεις του ΔΝΤ στο τραπέζι».

«Η κυβέρνηση καλείται για σοβαρές υποχωρήσεις στα εργασιακά».

«Η προοπτική συμφωνίας για το 2016 εγκαταλείπεται».

«Τι μας μένει ως χώρα; Μόνο η παράταση της αβεβαιότητας, η ομολογία της διαρκούς επιτροπείας και η απαγορευτική για την ανάπτυξη ανασφάλεια», συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή είναι η αλήθεια, η πραγματικότητα. Μια κυβέρνηση χωρίς σχέδιο, ανίκανη και αδύναμη να διαπραγματευθεί. Εγκλωβισμένη στο ψέμα και τον λαϊκισμό».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.