ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση Ραγκούση σε Μητσοτάκη και Συνολάκη: «Η επιτομή της χειρότερης μορφής κομματισμού»

Επίθεση Ραγκούση σε Μητσοτάκη και Συνολάκη: «Η επιτομή της χειρότερης μορφής κομματισμού»

O Γιάννης Ραγκούσης εξαπέλυσε μέσω Facebook σφοδρή επίθεση στον καθηγητή Κωνσταντίνο Συνολάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το πόρισμα τους για τη πυρκαγιά στο Μάτι.

Σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτησή του ο άλλοτε υπουργός του ΠΑΣΟΚ με το πόρισμα αυτό καταστρέφουν κάθε έννοια επιστημονικότητας, αξιοκρατίας κι αντικειμενικότητας στο κράτος.

Ειδικότερα, αναφέρει: Το παράδειγμα Μητσοτάκη-Συνολάκη είναι η επιτομή της χειρότερης μορφής κομματισμού που έχει καταστρέψει κάθε έννοια επιστημονικότητας, αξιοκρατίας κι αντικειμενικότητας στο κράτος.

Πολιτικός αρχηγός αναθέτει την εκπόνηση επιστημονικής μελέτης για μια φυσική καταστροφή με τόσους αδικοχαμένους ανθρώπους, σε πανεπιστημιακό ενώ αυτός έχει προηγουμένως διοριστεί σε οικογενειακού-κομματικού χαρακτήρα διοικητικό συμβούλιο. (στο ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης). Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μόνο στην Ελλάδα των δήθεν άριστων.

Μόνο σε μια τέτοια Ελλάδα θα αδιαφορούσαν αμφότεροι για το απροσπέραστο ηθικό και δεοντολογικό ασυμβίβαστο. Κανείς πολιτικός αρχηγός που πιστεύει πραγματικά στις αρχές της αξιοκρατίας και της αντικειμενικότητας δεν θα προχωρούσε ποτέ σε τέτοια ανάθεση. Κανείς επιστήμονας με τέτοιο προηγούμενο διορισμό δεν θα είχε αποδεχτεί τέτοια ανάθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εσείς μπορεί να ξαφνιάζεστε. Εγώ όχι. Ο κ.Μητσοτάκης ακριβώς αυτήν την αντίληψη απέδειξε ότι έχει από το 2014, όταν ως Υπουργός κυνικά καθαιρούσε τον πρώτο σε μόρια γενικό διευθυντή για να διορίσει τον τελευταίο. Όσοι και όσες υπερασπίζονται το παράδειγμα Μητσοτάκη-Συνολάκη προσφέρουν τη χειρότερη υπηρεσία στο μέλλον της χώρας και στον εαυτό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.