ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περίεργα τηλεοπτικά ρεπορτάζ για υποστήριξη των νέων ταυτοτήτων: «Μα δεν τις θέλετε γιατί μπορεί μετά να σας βάλουν τσιπάκι στο σώμα;»

Ο φόβος των πολιτών για αυτά που έρχονται έχει αυξηθεί κατακόρυφα

Περίεργα τηλεοπτικά ρεπορτάζ για υποστήριξη των νέων ταυτοτήτων: «Μα δεν τις θέλετε γιατί μπορεί μετά να σας βάλουν τσιπάκι στο σώμα;»

Περίεργα ρεπορτάζ υποστήριξης των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες.

Είναι πολύς ο κόσμος ο οποίος φοβάται τις νέες ταυτότητες καθώς πίσω από αυτές διαβλέπει ένα ακόμα συστατικό που θα προστεθεί στο ήδη πυκνό πλέγμα της παρακολούθησης της ζωής του.

Δημοσιογραφική εκπομπή μιλά με πολίτες για τις ψηφιακές ταυτότητες, όπως μιλούσε και για τα εμβόλια Covid!

“Θα ελέγχουν τι τρώμε και πού πηγαίνουμε. Θα μας βάλουν τσιπάκι”, ακούστηκε στην εκπομπή από μία πολίτη που ανησυχεί για αυτά που έρχονται, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να ωρύεται: «δεν θα πάρετε μία ταυτότητα, επειδή αύριο μεθαύριο θα σας πουν ‘θα σου βάλω ένα τσίπ στο κεφάλι στο πόδι ή στο κεφάλι;».

Με λίγα λόγια και ο ίδιος ο Νίκος Ευαγγελάτος κατανοεί πως ο τελικός σκοπός είναι ακριβώς αυτός. Η ενσωμάτωση ενός μέσου παρακολούθησης, εντοπισμού μέσα στα σώματα των ανθρώπων ώστε να επιτευχθεί αυτό που πάντοτε ονειρευόταν η ελίτ, που είναι ο απόλυτος έλεγχος της ζωής όλων.

Ο κόσμος ανησυχεί και κάνει ό,τι μπορεί για να μην λάβει την νέα ταυτότητα. Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι πως τα ΜΜΕ επιχειρούν να υποστηρίξουν την παραλαβή της με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στην συνέχεια.

Σε μία εποχή που σχεδόν η πλειοψηφία των πολιτών του πλανήτη δεν εμπιστεύεται τις κυβερνήσεις του γιατί τις θεωρεί υποχείρια άλλων συμφερόντων ακόμα και η έλευση μίας νέας ταυτότητας αποτελεί σοβαρό πρόβλημα.

Και αυτό γιατί ναι μεν έρχεται για καλό, αλλά για ποιανού το καλό;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.