ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Περισφίγγουν» κορυφαίο υπουργό που «δούλευε» για τους Αμερικανούς με την κατηγορία της μεταπήδησης στο «κινεζικό στρατόπεδο»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του συγκεκριμένου σε υπόθεση διαφθοράς

«Περισφίγγουν» κορυφαίο υπουργό που «δούλευε» για τους Αμερικανούς με την κατηγορία της μεταπήδησης στο «κινεζικό στρατόπεδο»

Υπόκωφη «βοή» που μπορεί να εξελιχθεί σε «σεισμό» βιώνει το πολιτικό σκηνικό της χώρας αναφορικά με ένα θρυλούμενο δημοσίευμα των New York Times σχετικά με κρούσμα διαφθοράς κορυφαίου υπουργού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του συγκεκριμένου σε υπόθεση διαφθοράς  καθώς είχε εμπλακεί και με τις αμερικανικές φρεγάτες MMSC που τώρα θέλουν να τις πάρουν στην έκδοση μεταχειρισμένου σκάφους.

Αυτή την φορά πάντως μιλάνε για κρούσμα διαφθοράς «made in china».

Το όλο σκηνικό δεν μας φαίνεται σοβαρό αλλά θα δείξει.

Για την ώρα δεν θα πούμε περισσότερα γιατί δεν ξέρουμε ποια είναι  η σκοπιμότητα της πρόωρης διαρροής ενός δημοσιεύματος που ακόμα δεν υπάρχει ή υπάρχει στην φάση της δημοσιογραφικής έρευνας στις ΗΠΑ.

Αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.