ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Κ.Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό – Όσα συζήτησαν

Η Κ.Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό – Όσα συζήτησαν

Η Προέδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Έντουαρντ Χέγκερ, στο Προεδρικό Μέγαρο, νωρίτερα την Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η αντιμετώπιση της πανδημίας, η κλιματική αλλαγή, η οικονομική, ενεργειακή και πολιτιστική συνεργασία, το μεταναστευτικό, η διεύρυνση των Δυτικών Βαλκανίων, καθώς και οι διεθνείς και περιφερειακές κρίσεις, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ειδικότερα ως προς το μεταναστευτικό, ο Σλοβάκος πρωθυπουργός εξήρε τον ρόλο της χώρας μας στην προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη μείωση των μεταναστευτικών ροών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η κ. Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας για τη συνδρομή της χώρας του, στην κατάσβεση των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.