ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη κατά του Π.Παυλόπουλου για την κύρωση εκχώρησης της Μακεδονίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη κατά του Π.Παυλόπουλου για την κύρωση εκχώρησης της Μακεδονίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της παρουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Π.Παυλόπουλου προγραμματίζουν η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία Θεσσαλονίκης, αύριο Κυριακή, ημέρα μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μουσικής για να διαμαρτυρηθούν για την υπογραφή της εκχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια, την οποία έθεσε σήμερα.

Αρχικά η συγκέντρωση είχε στόχο να ζητηθεί από τον Παυλόπουλο να μην επικυρώσει τη Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά ο ΠτΔ την κύρωσε σήμερα, οπότε απλά θα διαμαρτυρηθούν.

«Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλε.

Γνωρίζετε πολύ καλά και έχετε ο ίδιος δηλώσει, πως η Ελλάδα αποτελεί την μόνη νησίδα περιφερειακής σταθερότητας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατακλύζεται από την δράση δυνάμεων αναθεωρητικών, που επιμένουν σε αλυτρωτικές βλέψεις ικανές να πυροδοτήσουν ένα ντόμινο αλλαγής συνόρων.

Ως Πρώτος Πολίτης αυτής της χώρας, έχετε καθήκον να αποτρέψετε αυτόν τον κίνδυνο, με την κύρωση αυτής της συμφωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί μια τέτοια εξέλιξη βάζει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη και την επιβίωση της χώρας, καθώς και των μελλοντικών γενεών που θα κληθούν να ζήσουν σε εποχές σκοτεινές», αναφέρει χαρακτηριστικά το κάλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.