ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Αικατερίνης Σακελλαροπούλου μέσα από τα μάτια των συγχώριανών της (φώτο)

Η Αικατερίνης Σακελλαροπούλου μέσα από τα μάτια των συγχώριανών της (φώτο)

Ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι δηλώνουν οι κάτοικοι της Σταυρούπολης Ξάνθης, τόπου καταγωγής της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Οι κάτοικοι θυμούνται και περιγράφουν την υποψήφια Πρόεδρο, όταν αυτή επισκεπτόταν οικογενειακώς το χωριό και δηλώνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένα δικό τους παιδί θα γίνει η πρώτη γυναίκα που φτάνει στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

«Πάει να πει ότι κάτι βγάζει το χωριό μας», δηλώνει ηλικιωμένος κάτοικος της Σταυρούπολης Ξάνθης. Ο παππούς της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ήταν βιοπαλαιστής, ιδιοκτήτης μπακάλικου στο χωριό. Οι μεγαλύτεροι την θυμούνται ως ένα ευγενικό και πρόσχαρο παιδί που τους επισκέπτεται όποτε της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, ενώ περιγράφουν την αγάπη της για τη φύση και τους περιπάτους στα πέτρινα μονοπάτια του χωριού.

Θεσσαλονίκη, δεκαετία του ’60: «Εμείς του ’60 οι εκδρομείς..» σχολιάζει η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου κάτω από αυτή τη φωτογραφία με τις συμμαθήτριες και τη δασκάλα της στο δημοτικό

Σημειώνουν, δε, ότι περιμένουν την πρώτη επίσκεψή της ως Προέδρου της Δημοκρατίας για να της σφίξουν το χέρι και να της ευχηθούν καλή επιτυχία. «Ελπίζω να κάνει καλή δουλειά. Είναι μεγάλη τιμή για το χωριό μας», λέει άλλος κάτοικος, ενώ στο βίντεο εμφανίζονται φωτογραφίες από την παιδική ηλικία και τις προσωπικές στιγμές της νέας προέδρου της Δημοκρατίας.

Τέσσερις γενιές – Αριστερά η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η κόρη της, η μητέρα της, η γιαγιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.