ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πρόταση δυσπιστίας: Τι θα ψηφίσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές

Διχασμένοι φαίνεται να είναι έως τώρα

Πρόταση δυσπιστίας: Τι θα ψηφίσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές

Οι απόψεις των ανεξάρτητων βουλευτών σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση παραμένουν διχασμένες, καθώς η συζήτηση λαμβάνει χώρα στην Βουλή.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών εκλεγμένος με τους «Σπαρτιάτες» Χάρης Κατσιβαρδάς θα καταψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας, με το σκεπτικό, όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του, ότι «δεν θα συμβάλει σε απολύτως τίποτα, τη στιγμή την οποία θεωρώ ότι η πατρίδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση».

Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει νωπή εντολή, ο Χάρης Κατσιβαρδάς υποστήριξε ότι η πρόταση τον βρίσκει αντίθετο καθώς «παρατήρησα ότι τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συλλήβδην της Αριστεράς να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και να επιχειρούν υπό τα δικά τους κομματικά οματογυάλια κατ’ ουσίαν να σφετεριστούν και να οικειοποιηθούν τον ανθρώπινο πόνο».

Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας ο Μιχάλης Χουρδάκης
Από τη δική του πλευρά ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης – εκλεγμένος με την Πλεύση Ελευθερίας- Μιχάλης Χουρδάκης, επισήμανε ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας, καθώς, όπως ανέφερε, «πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος δικαίου, πριν η δυσπιστία γίνει δυσφορία».

Όπως υποστήριξε ο κ. Χουρδάκης, «υπάρχει δυσπιστία της κοινωνίας απέναντι στους χειρισμούς της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, οικονομία, παιδεία, υγεία, εθνικά θέματα» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να βγει από το καβούκι της αλαζονείας του 41%».

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εκφράζει τη δυσπιστία της απέναντι στους χειρισμούς σας σε όλους τους τομείς. Και αποδεικνύεται ότι αρχικό και μοναδικό σας μέλημα στην κυβέρνηση ήταν να μπαζωθούν οι πολιτικές και ποινικές σας ευθύνες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χουρδούκης και συμπλήρωσε:

«Το αφήγημα που προβάλλεται για ανθρώπινο λάθος είναι μόνο για να αποκρύψετε την αλήθεια. Όπως και το αφήγημα του κ. Μαρινάκη και του κ. Βορίδη που ισχυρίζονται ότι δήθεν η πρόταση δυσπιστίας υποκινείται από συμφέροντα. Είναι αυτά τα συμφέροντα που εκείνες τις τραγικές εκείνες ώρες για τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία έκρυβαν την αλήθεια για να μην τσαλακωθεί η εικόνα σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τρίτη ανεξάρτητη Αρετή Παπαϊωάννου, η εκλεγμένη εξίσου με την Πλεύση Ελευθερίας στη Β’ Θεσσαλονίκης και ο τέταρτος ανεξάρτητος βουλευτής, εκλεγμένος με τους «Σπαρτιάτες» στην εκλογική περιφέρεια Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος, δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τις προθέσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.