Σκληρή απάντηση Κ.Βελόπουλου σε Α.Λοβέρδο: «Να απαγορευτεί η είσοδος στη Βουλή των μπαταχτσήδων»!

Σκληρή απάντηση Κ.Βελόπουλου σε Α.Λοβέρδο: «Να απαγορευτεί η είσοδος στη Βουλή των μπαταχτσήδων»!

Σφοδρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος πρότεινε να απαγορευτεί η είσοδος στην βουλή των βουλευτών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσος στον Real FM, ο Βελόπουλος αφού ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν υποχρεώνει κανέναν να κάνει η να μην κάνει το εμβόλιο, τόνισε ότι αυτοί που δεν πρέπει να μπαίνουν στην βουλή, είναι οι βουλευτές των κομμάτων που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια και δεν τα πληρώνουν!

Απαίτησε επίσης να εφαρμοστεί ο νόμος για την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, όπως θα εφαρμοζόταν για κάθε Έλληνα πολίτη που χρωστάει έστω και λίγες χιλιάδες ευρώ, αλλά οι τράπεζες σπεύδουν να του πάρουν ακόμα και την πρώτη κατοικία. «Δεν πρέπει να τους επιτραπεί καν να συμμετέχουν στις επόμενες εκλογές, εάν δεν αποπληρώσουν τα χρέη τους»!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στη συνέχεια υπενθύμισε την δράση του «δελφίνου», όπως χαρακτήρισε τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος ως υπουργός υγείας κατέστρεψε το εθνικό σύστημα υγείας, και τα αποτελέσματα της πολιτικής του τα βλέπουμε σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωσή της μάλιστα η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε τα κόμματα που αλλάζουν ΑΦΜ για να μην πληρώνουν τα χρέη τους, ως κομπιναδόρος του κοινού ποινικού δικαίου. Ενώ παράλληλα προτείνει και την διεξαγωγή δημοψηφίσματος προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν για το εάν θα πρέπει να μπαίνουν στην βουλή οι ανεμβολίαστοι ή οι μπαταχτσήδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.