ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανέμελες διακοπές στη Μεσσηνία για τον πρωθυπουργό μετά από έντονη δραστηριότητα

Ανέμελες διακοπές στη Μεσσηνία για τον πρωθυπουργό μετά από έντονη δραστηριότητα

Εντυπωσιακή η παρουσία του «ανέμελου» Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολυτελές ξενοδοχείο – κόσμημα της Μεσσηνίας, Costa Navarino.

Ο πρωθυπουργός επέλεξε το πολυτελές θέρετρο για τριήμερη «ανέμελη» ξεκούραση, προκειμένου να γεμίσει «συσσωρευτές» καθώς το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο λόγω των νέων lockdown που θέλει να επιβάλλει.

Να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα τριήμερα είχε κάνει συνεχή ταξίδια, γεγονός που είναι λογικό να τον έχουν κουράσει ιδιαίτερα.

Ειδικά το ταξίδι στην Τήνο όπου πήγε με το ταχύπλοο της γραμμής, παρέα με τις αδερφές του.

Λογικό να έπρεπε να ξεκουραστεί μετά από τόσο έντονο πρόγραμμα.

Αυτό πάντως που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους ήταν το γυμνασμένο σώμα του πρωθυπουργού, που έκανε τους ξένους να αναρωτιούνται εάν είναι κάποιος ηθοποιός, κάποιος αθλητής, ή κάποιος fitness coach.

Είναι βέβαιο ότι μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία. Ως οι πλέον γυμνασμένοι πρωθυπουργοί με αξιοσημείωτη προσφορά στον τόπο. “Καστελόριζο” και καταστροφή ο ένας και Σκόπια με καταστροφικά lockdown ο άλλος. Ίσως το έχει η γυμναστική τελικά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.