ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μητσοτάκης: Την ώρα που καίγεται η Αθήνα «διαφημίζει» ψηφιακή εφαρμογή!

Κ.Μητσοτάκης: Την ώρα που καίγεται η Αθήνα «διαφημίζει» ψηφιακή εφαρμογή!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που η φωτιά έφτανε στην Βαρυμπόμπη, προτού επεκταθεί στους Θρακομακεδόνες και στις Αδάμες, αφού αφέθηκε να καίει ανεξέλεγκτη για μία ώρα, αποφάσισε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στα social media, να ενημερώσει για τον «ψηφιακό ανασχηματισμό» του κράτους.

Συγκεκριμένα στις 15:57, αφού δηλαδή η φωτιά είχε φτάσει στις αυλές των πρώτων σπιτιών, αφού έκαιγε ανενόχλητη από τις… 13:00, κι ενώ οι κάτοικοι και τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης ρωτούσαν απεγνωσμένοι «που είναι το κράτος», εκείνος τους «απαντούσε» μέσω του λογαριασμού του στο twitter όπου ανέβαζε για την… ψηφιακή εφαρμογή… «My Heath»

Συγκεκριμένα ο Κ.Μητσοτάκης έγραψε την ώρα που καιγόταν στην κυριολεξία η Αθήνα:

«Πίσω από όλες τις δράσεις που έχουμε αναπτύξει στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού, κρύβεται μία σαφέστατη πολιτική επιλογή: Η τεχνολογία να τεθεί στην υπηρεσία του πολίτη, μειώνοντας την ταλαιπωρία του. https://primeminister.gr/2021/08/03/27153…

Η εφαρμογή MyHealth είναι μία από τις σημαντικότερες ψηφιακές υπηρεσίες που θα παρέχει στο εξής το κράτος, μέσω της οποίας ο κάθε πολίτης αποκτά πρόσβαση στα ιατρικά και υγειονομικά του δεδομένα. Αποτελεί πρακτικά το πρώτο στάδιο του προσωπικού φακέλου υγείας του κάθε ασθενούς.

Η εφαρμογή αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα για τη χάραξη πολιτικών δημόσιας υγείας, αλλά και για να μπορέσουμε να εξορθολογήσουμε την φαρμακευτική δαπάνη αντιμετωπίζοντας την υπερσυνταγογράφηση»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1422541901350191117?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.