Γ.Τράγκας: «Ο Κ.Μητσοτάκης μοιράζει λεφτά που δεν έχει και δεν πρόκειται να δώσει – Ούτε 15% δεν θα πάρει»

Γ.Τράγκας: «Ο Κ.Μητσοτάκης μοιράζει λεφτά που δεν έχει και δεν πρόκειται να δώσει – Ούτε 15% δεν θα πάρει»

Ο επικεφαλής του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, «πυροβολεί» κατά ριπάς την κυβέρνηση Μητσοτάκη με ένα νέο άρθρο-κόλαφο, στο οποίο αναφέρει πως η κυβέρνηση έχει κάνει «πολιτική αλητεία» με τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων, αλλά και πως φροντίζει και πάλι για τα συμφέροντα των γερμανικών πολυεθνικών.

Συγκεκριμένα στο άρθρο του αναφέρει:

«Όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των Γερμανών. Ομιλίες και πράξεις επαναλαμβανόμενες οδηγούν στα ίδια αποτελέσματα. Όπως λένε διάσημοι ψυχίατροι η ισχυρογνωμοσύνη είναι ίδιον του ηλιθίου.

Τα έχοντα τακτική περιοδικότητα διαγγέλματα του σημερινού πρωθυπουργού διανθισμένα με αρκετά «συγνώμη», «δεν θα το επαναλάβουμε», «δεν είναι ώρα για κριτική και αυτοκριτική», «θα αποκατασταθούν οι ζημιές», παράγουν οργή, απελπισία, τεντωμένες παλάμες-δάχτυλα προς την πλευρά της τηλεόρασης και σίγουρα αναστατώνουν το πνεύμα του εφιάλτη πατρός που στριφογυρίζει ανήσυχο την νύχτα στα δάση των Καρπαθίων βλέποντας να πλησιάζει το τέλος της πολιτικής πορείας του γιού του.

Ο εφιάλτης/πατέρας γνωρίζει καλά ότι όσα κι αν μοιράσεις στον λαό μετά από καταστροφές, όσες ψεύτικες υποσχέσεις κι αν δώσεις, θα πέσεις με υπόκωφο πολιτικό γδούπο. Οι σύμβουλοι του Κόμοδου/σημερινού ενοίκου του Μαξίμου πρέπει να του ψιθυρίσουν στο αυτί ότι κάθε άνθρωπος ζει μια και μοναδική ζωή, παλεύει να φτιάξει ένα σπίτι, μια οικογένεια, μια καριέρα και όταν αυτή καίγεται λόγω ανικανότητας της κρατικής μηχανής ή διαλύεται η επιχείρησή του από τα παρανοϊκά lock down, δεν ανακουφίζεται, δεν νοιώθει ότι «σώθηκε», ούτε ξαναψηφίζει κάποιον που εφάνη άχρηστος και υπεύθυνος μιας καταστροφής, επειδή υπόσχεται ότι θα του δώσει «κάποια χρήματα» για να ξαναχτίσει αυτό που έφτιαξε με αγώνα, ιδρώτα και αίμα επί δεκαετίες.

Παρά την εμφανή στήριξη του κ.Τσίπρα που δεν ζητάει παραιτήσεις αλλά δίνει «φιλί ζωής» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας μόνο ότι έχει «ακέραια την πολιτική ευθύνη», εάν αύριο γίνουν εκλογές ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν θα περάσουν το 15%! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι δημοσκοπικά δεν έχει πάρει τα πάνω του, δεν «τσιμπάει» από την ραγδαία φθορά του Μητσοτάκη και γι’ αυτό θέλει να τον «συντηρεί» επιβραδύνοντας το άδειασμα της πολιτικής κλεψύδρας του.

Η Κουμουνδούρου πανηγυρίζει κάθε φορά που ο Κυριάκος βγαίνει και κάνει διάγγελμα. Τα παιδιά του κόσμου που τον βλέπουν φοβούνται, γίνονται ανήσυχα και δεν τρώνε το φαγητό τους(!), οι ηλικιωμένοι κρύβονται, φτύνουν τον κόρφο τους και κάνουν τον σταυρό τους και οι μεγάλοι σκέφτονται ποια γκαντεμιά και ποια κακοτυχία θα βρεί πάλι την πολύπαθη πατρίδα μας.

Είναι όμως τόσο μεγάλο το φαγοπότι που οι «Ηνίοχοι του Μαξίμου» τον αφήνουν να πιστεύει ότι τα πλήθη τον αποθεώνουν στην Αππία οδό και δεν του λένε στο αυτί ότι οι περισσότεροι πολίτες τον αφορίζουν, τον μισούν και τον καταριούνται. Τα ψέματά του σκεπάζουν τον ουρανό της χώρας.

Μπορεί να μας πει η σημερινή κυβέρνηση πόσα σπίτια επισκευάστηκαν πλήρως στην Σάμο μετά τον σεισμό; Mόνο 600 ευρώ επίδομα ενοικίου πήραν οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού που έχασαν τα σπίτια τους. Πόσα πραγματικά χρήματα δόθηκαν στους σεισμόπληκτους στην Θεσσαλία ή στους πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα? Αλήθεια, πόσο προχώρησε η εκδίκαση των αγωγών κατά της Πολιτείας των κατοίκων στο Μάτι? Γιατί Μητσοτάκης και Δικαιοσύνη καθυστερούν την προώθηση των αγωγών? Πόσα χρήματα πήραν όσοι έχασαν μανάδες, πατεράδες, παιδιά, αγαπημένα κατοικίδια και σπίτια που έφτιαξαν με τα νύχια τους πολλοί δουλεύοντας υπερωρίες σε μια εχθρική Πολιτεία γεμάτη φόρους, γραφειοκρατία, ανεργία και κοινωνική αδικία?

Όσα είπε και υποσχέθηκε στο χθεσινό διάγγελμά του είναι μια ακόμη σοδειά ψεμάτων και σαθρών υποσχέσεων. Σύντομα θα επιστρέψουμε σε δημοσιονομική σκληρότητα. Επιδιώκει να ξεπεράσει την εμφανή άμεση πολιτική πτώση του και νομίζει ότι θα το επιτύχει με παχιά λόγια και το άκουσμα διανομής εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε χιλιάδες πολίτες που έχασαν τις περιουσίες τους και πολλοί από αυτούς σήμερα είναι άστεγοι και δεν έχουν που να κοιμηθούνε!

Η συνέντευξη Χαρδαλιά (όσα είπε αυτός ο πολιτικός αχθοφόρος του Μαξίμου) αποκάλυψε ότι τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης είναι παλαιά, δεν συντηρούνται επαρκώς και από τα 67 τελικά μόνο 20 ήταν μαζί στον αέρα και αυτά δεν μπορούσαν να πετάξουν πάνω από την Εύβοια λόγω του πυκνού καπνού!! Ομολόγησε ότι δεν υπήρχε εναέρια επιτήρηση στην φωτιά της Βαρυμπόμπης και με τις φαιδρές απαντήσεις του συνέθεσε την εικόνα μιας ανύπαρκτης κυβέρνησης και μιας ανοχύρωτης χώρας που καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με τις υπόλοιπες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Κόμοδος του Μαξίμου, ο τοποτηρητής των γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα, ενώ περίμενε καύσωνες ούτε νοίκιασε τα απαραίτητα αεροσκάφη, ούτε διατήρησε και ενίσχυσε επαρκή αριθμό εποχικών πυροσβεστών! Στις παλαιές εφημερίδες λέγαμε «πολιτική αλητεία» να λες σε κατεστραμμένους ανθρώπους ότι θα πάρουν αποζημίωση 150.000 αλλά σημειώνοντας ότι στην αρχή θα πάρουν 5000-7000 και βλέπουμε!

Ο εσμός των γερμανόφιλων του Μαξίμου κοροϊδεύει όλους τους Έλληνες πολίτες. Τα περισσότερα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης επιστρέφουν στους Γερμανούς βιομήχανους υπό την μορφή αγοράς ανεμογεννητριών, ηλεκτρικών αυτοκινήτων κλπ.

Όλα αυτά τα εγκλήματα σε βάρος της πατρίδας μας (σε συνδυασμό με άλλα που τεκταίνονται στα παρασκήνια για τα εθνικά θέματα) έπρεπε να γίνουν στο ημίφως και στο σκοτάδι ενός ελεγχόμενου τύπου. Γι’ αυτό δόθηκαν δεκάδες εκατομμύρια από το υστέρημα του Ελληνικού λαού στα Πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια για να υπάρξει πλήρης συσκότιση γύρω απ’ όλες τις μαφιόζικες και αντεθνικές ενέργειες του Πρωθυπουργού. Ο Μητσοτάκης όπως και ο πατέρας του μισεί την ελευθεροτυπία και τους δημοσιογράφους. Γι’ αυτό δεν υπάρχει press room, όπως παλιά δηλαδή καθημερινή ενημέρωση των συντακτών και τακτικά «εξαφανίζεται» η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Όπως μαθαίνω ήδη υπάρχουν αναφορές σε διάφορες συμμαχικές πρωτεύουσες για τις Ερντογανικές μεθόδους του σημερινού Πρωθυπουργού και για τα παιχνίδια που παίζει για λογαριασμό της κ.Μέρκελ και των Κινέζων. Όπως και να ’χει, θα φωτιστούν και θα αποκαλυφθούν πλήρως όλες οι αντεθνικές ενέργειές του.

Απέλυσε εργαζόμενους στα λιγνιτορυχεία παίζοντας το παιχνίδι του Βερολίνου και των Γερμανών βιομηχάνων. Διέλυσε την Ελληνική οικονομία υπακούοντας πλήρως στις οδηγίες των Γερμανών. Προώθησε τα συμφέροντα της Pfizer-Bion Tech, του Bill Gates, της COSCO, της Siemens και όσων του υπέδειξε ο Γερμανικός παράγοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνέντευξη που έχει προγραμματιστεί να δώσει θα γίνει με 20 μόνο δημοσιογράφους! Τρέμει πάντα τις συνεντεύξεις και επιθυμεί να είναι όσο το δυνατόν πιο «προστατευτικές και ελεγχόμενες». Ο Κόμοδος πέφτει!! Ήδη συζητείται στα ξένα κέντρα αποφάσεων. Κάποιοι στην Αθήνα ψάχνονται για το πώς θα υπάρχει επιθυμητή εναλλαγή στην εξουσία αφού ο Τσίπρας δεν «τραβάει» και το σχήμα ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ (CDU/SPD) υπό…Δένδια είναι πολύ μακρινό…»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.