ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το κέντρο της Αθήνας έτοιμο να «υποδεχθεί θερμά» την «Αμάλ»: «Την Καμπούλ την ξέρουμε – Δεν χρειάζεται και show»

Το κέντρο της Αθήνας έτοιμο να «υποδεχθεί θερμά» την «Αμάλ»: «Την Καμπούλ την ξέρουμε – Δεν χρειάζεται και show»

Η κοινωνία πλέον φαίνεται ότι τραβά μια “κόκκινη γραμμή” με την περιφορά της γνωστής μαριονέτας Αμάλ και έτσι στην Αθήνα, κάτοικοι των περιοχών του κέντρου που υποφέρουν από τη μαζική παράνομη και μη μετανάστευση να προετοιμάζουν συγκέντρωση “υποδοχής¨ στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Άραγε ο συνωστισμός που δημιουργούν από όπου περνούν δεν εμπίπτει στα μέτρα για την διασπορά του κορωνοϊού ή επειδή δεν είναι χριστιανική λιτανεία δεν μετράει;

Σε κάθε περίπτωση σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κάτοικοι, σημειώνουν ότι αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός «κατώτερου Θεού» από την Πολιτεία και εξηγούν: «Μας καταστήσατε πεδίο κοινωνικού πειραματισμού, μετατρέποντας μια γειτονιά σε πολυπολιτισμικό γκέτο, χωρίς ποτέ να μας ρωτήσετε, χωρίς ποτέ να ενδιαφερθείτε για εμάς», σημειώνουν με έμφαση, τονίζοντας ότι αισθάνονται πως τους κοροϊδεύουν.

Συνεχίζουν, υπογραμμίζοντας πως δεν θέλουν, ούτε μπορούν να δεχθούν άλλους παράτυπους μετανάστες και παραβατικούς. «Την Καμπούλ την ξέρουμε, τη βιώνουμε καθημερινά. Γι’ αυτό δεν θέλουμε το “show της Αμάλ” και γι’ αυτό θα αντιδράσουμε για τον εμπαιγμό που κυβερνητικοί, δημοτικοί και ΜΚΟ μάς επιβάλλουν. Γι’ αυτό την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στην Πλατεία Καραϊσκάκη, για να ζητήσουμε το αυτονόητο, τη ζωή μας και τη γειτονιά μας πίσω», καταλήγει η ανακοίνωση, που υπογράφει η επιτροπή κατοίκων Αγίου Παύλου – Μεταξουργείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη κούκλα είχε «φάει πόρτα» στα Μετέωρα, με τη δημοτική Αρχή και τον μητροπολίτη να ξεκόβουν κάθε περίπτωση να πραγματοποιηθεί «λιτανεία» της ενώ αντιδράσεις υπήρξαν στην περιφορά της Αμάλ και στη Λάρισα, τις προηγούμενες ημέρες, που κατέληξαν, μάλιστα, σε έναν «πετροπόλεμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.