ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Στην σέντρα» έβγαλε τον Κ.Μητσοτάκη ο Ρ.Τ.Ερντογάν για την μυστική συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη

«Στην σέντρα» έβγαλε τον Κ.Μητσοτάκη ο Ρ.Τ.Ερντογάν για την μυστική συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη

«Άδειασε» τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν και τον «έβγαλε στην σέντρα» όταν διέψευσε τον Έλληνα κυβερνητικό εκπρόσωπο αλλά και τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό που έλεγαν ότι «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, εξάλλου τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν»!

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν δήλωσε στο Reuters ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ζήτησε (!) να συναντηθούν στην Νέα Υόρκη, και αυτός ανταποκρίθηκε θετικά!»

Γράφει συγκεκριμένα το Reuters ότι η δήλωση Ερντογάν στους δημοσιογράφους ήταν η ακόλουθη: «Θα ικανοποιήσουμε το αίτημα του Μητσοτάκη για μια συνάντηση στις ΗΠΑ»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή, ο Τούρκος πρόεδρος όχι μόνο αποκαλύπτει ότι θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη, αλλά ανακοινώνει ότι η συνάντηση αποτελεί πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.