ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Δείχνει» εκλογές με τις δηλώσεις του ο Μ.Βορίδης: Προανήγγειλε προσλήψεις στο Δημόσιο

«Δείχνει» εκλογές με τις δηλώσεις του ο Μ.Βορίδης: Προανήγγειλε προσλήψεις στο Δημόσιο

Δηλώσεις που «δείχνουν» εκλογές έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, καθώς προανήγγειλε 22.000 προσλήψεις στο Δημόσιο.

Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε διαρκή δημοσκοπική πτώση ο Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε πως οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά, ενώ αναφέρθηκε και σε προσλήψεις, δηλώσεις που γίνονται ξεκάθαρα για να «γλυκάνουν» τους πολίτες ενόψει εκλογών.

Συγκεκριμένα ο Μ.Βορίδης έκανε την προαναγγελία για 22.000 προσλήψεις στο Δημόσιο επισημαίνοντας ότι, θα τηρηθεί ο κανόνας ένας προς έναν, οπότε ο αριθμός των εργαζομένων στο Δημόσιο την τελευταία τριετία παραμένει σταθερός.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τώρα ξεκινά ο δεύτερος κύκλος κινητικότητας στο Δημόσιο έτσι ώστε με αυτόν το μηχανισμό να διατηρείται μια πλήρης ισορροπία στις ανάγκες του Δημοσίου. Εφέτος για πρώτη φορά νομοθετήθηκε και εφαρμόζεται και ο προγραμματισμός και του εκτάκτου προσωπικού, δηλαδή των εργαζόμενων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Υπάρχει και πρόβλεψη μείωσης του αριθμού αυτού κατά 10% για την επόμενη χρονιά υπογράμμισε ο κ. Βορίδης και αυτό πηγάζει από τον εξορθολογισμό στις προσλήψεις τακτικού προσωπικο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.