ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλλάζουν και τις πινακίδες που γράφουν «προς Σκόπια»: «Ναι» στο «Βόρεια Μακεδονία» από Κ.Μητσοτάκη-Κ.Σακελλαροπούλου

Αλλάζουν και τις πινακίδες που γράφουν «προς Σκόπια»: «Ναι» στο «Βόρεια Μακεδονία» από Κ.Μητσοτάκη-Κ.Σακελλαροπούλου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τα έδωσε… όλα στα Σκόπια!

Ο πρωθυπουργός που -υποτίθεται- θα έσκιζε τη Συμφωνία των Πρεσπών συναντήθηκε με τον «πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας» (όπως τον χαρακτήρισε) Στέβο Πενταρόφσκι και ουσιαστικά του είπε ο υιοθετεί τα όσα υπέγραψε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σκοπιανός πρόεδρος ήρθε στην Ελλάδα και ζήτησε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να αλλάξουν οι ταμπέλες που γράφουν «Προς Σκόπια» ή «Προς ΠΓΔΜ» και στη θέση τους να μπουν άλλες που θα αναφέρουν ξεκάθαρα «Προς Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και φυσικά το αίτημα του Σ.Πενταρόφσκι έγινε δεκτό τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από την ΠτΔ με τον Σκοπιανό πρόεδρο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά τις πινακίδες που φέρουν το παλαιό όνομα της χώρας μας, έλαβα διαβεβαιώσεις πως θ’ αλλάξουν και πως είναι αρμοδιότητα των δήμων στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας, πριν από τα σύνορα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.