ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Διαπλοκή Μαξίμου – εταιρειών δημοσκοπήσεων: «Δουλεύει για το Μαξίμου η Marc» tweet βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Διαπλοκή Μαξίμου – εταιρειών δημοσκοπήσεων: «Δουλεύει για το Μαξίμου η Marc» tweet βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Στην γελοία δημοσκόπηση της εταιρείας Marc η οποία παρουσιάστηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και εμφάνιζε την ΝΔ να φτάνει και το 41% με αναγωγή επί των αναποφάσιστων( δηλαδή 2 μονάδες πάνω από το 2019), αναφέρεται, με σημερινή ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Μάριος Κάτσης, αφήνοντας υπονοούμενα για σχέσεις του επικεφαλής της εταιρείας Θωμά Γεράκη με το μέγαρο Μαξίμου .

«Ο κ. Γεράκης που όλοι γνωρίζουν ότι δουλεύει για το Μαξίμου, παρουσιάζεται ως αντικειμενικός στον ΑΝΤ1 και λέει ότι «εκτιμά» πως η ΝΔ θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό από τις εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ μικρότερο», γράφει στο twitter του ο βουλευτής και τελειώνει αιχμηρά λέγοντας: «Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τί εκτιμά και για τις απευθείας αναθέσεις»

.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.