Ο λαός ξεσπά: Σε ζωντανή μετάδοση η «αγάπη» των πολιτών προς τον Κ.Μητσοτάκη! (βίντεο) (upd)

Ο λαός ξεσπά: Σε ζωντανή μετάδοση η «αγάπη» των πολιτών προς τον Κ.Μητσοτάκη! (βίντεο) (upd)

Η δήθεν δημοφιλέστερη κυβέρνηση (βάσει των εταιρειών δημοσκοπήσεων οι οποίες εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση όπως αποκαλύφθηκε), έχει γίνει σάκος του μποξ για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων οι οποίοι υπόκεινται στο βασανιστήριο της διακυβέρνησής της: Μετά το «κάψιμο» της Ελλάδας το καλοκαίρι τώρα οι πρώτες μπόρες έφεραν το «πνίξιμό» της.

Όμως οι πολίτες δεν είναι πλέον διατεθειμένοι να ανεχθούν την κυβερνητική αφασία που τη μία εποχή τους «καίει» και την άλλη τους «πνίγει».

Δείτε πως αντιδρούν οι πολίτες σε ζωντανή μετάδοση από το δελτίο ειδήσεων του φιλοκυβερνητικού τηλεοπτικού σταθμού Mega:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.