ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακύρωσαν τις παρελάσεις για να «μην μεταδοθεί ο ιός» και ο Κ.Μητσοτάκης συνωστίστηκε (ξανά) στο Φάληρο! (φώτο)

Ακύρωσαν τις παρελάσεις για να «μην μεταδοθεί ο ιός» και ο Κ.Μητσοτάκης συνωστίστηκε (ξανά) στο Φάληρο! (φώτο)

Η κυβέρνηση ακύρωσε φέτος της παρελάσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα, για να μην «εξαπλωθεί ο ιός λόγω συνωστισμού», ενώ και σε όσες περιοχές έγιναν παρελάσεις αυτές ήταν με αυστηρά μέτρα, όπως για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη εκεί που η παρέλαση κράτησε μόλις μία ώρα.

Παρόλα αυτά οι κυβερνώντες έδειξαν γι’ ακόμα μια φορά ότι δεν τηρούν τα μέτρα τα οποία ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνωστίστηκε στο Φάληρο. Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός δεν τηρεί τα μέτρα, το έκανε άλλωστε πολλάκις κατά τη διάρκεια του lockdown.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αναφέρει συνεχώς πως «δεν πρέπει να συνωστιζόμαστε και δεν πρέπει να πηγαίνουμε σε μέρη με πολύ κόσμο», αφού αποφάσισε να ακυρώσει τις περισσότερες μαθητικές παρελάσεις, σήμερα ο ίδιος έδειξε στους Έλληνες πολίτες πως δεν τηρεί όσα επιβάλλει!

Οι παρακάτω φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…

Στο Παλαιό Φάληρο παρακολούθησε τη δοξολογία και την παρέλαση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε ένα… κύμα πλήθους και κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.