ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξέσπασμα στο twitter για τα χημικά στους πυροσβέστες: «Το καλοκαίρι ήρωες στις φωτιές το χειμώνα δαρμένοι»

Ξέσπασμα στο twitter για τα χημικά στους πυροσβέστες: «Το καλοκαίρι ήρωες στις φωτιές το χειμώνα δαρμένοι»

Ξέσπασαν οι χρήστες στο Twitter για τα σοβαρά επεισόδια το μεσημέρι της Παρασκευής στη λεωφόρο Κηφισίας κατά τη διάρκεια κινητοποίησης των εποχικών πυροσβεστών, όταν άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης αλλά και ρίψη νερού από την αύρα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός πυροσβέστη στο χέρι.

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την οργή τους για το περιστατικό, με πολλούς από αυτούς να επισημαίνουν την απαράδεκτη διαφορά στην αντιμετώπιση των πυροσβεστών την περίοδο των πυρκαγιών και τον χειμώνα, με ένα tweet να αναφέρει χαρακτηριστικά «στις φωτιές ήρωες, τον Χειμώνα ξεχασμένοι, βρεγμένοι και δαρμένοι».

Άλλοι δημοσίευσαν φωτογραφίες από την αυταπάρνηση των πυροσβεστών κατά την κατάσβεση των πυρκαγιών το καλοκαίρι, αντιπαραβάλλοντάς τις με τις σημερινές εικόνες από ρίψη νερού εναντίον τους με τη χρήση αύρας και άλλοι έκαναν λόγο για «εικόνες ντροπής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.