ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απρόοπτο στο πλατό του ΣΚΑΪ: Μόλις είπαν «Μητσοτάκης»… έσβησαν τα φώτα! (βίντεο)

«Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται;» είπαν οι παρουσιαστές

Απρόοπτο στο πλατό του ΣΚΑΪ: Μόλις είπαν «Μητσοτάκης»… έσβησαν τα φώτα! (βίντεο)

Ένα απρόοπτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκπομπής του ΣΚΑΪ, καθώς την ώρα που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Ζαχαριάδης, αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη τα φώτα στο στούντιο έσβησαν!

«Αυτός ο οποίος έχει την πολιτική ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας δεν τα πάει καλά. Δεν πάει να είναι ο Μητσοτάκης…» περιέγραφε όταν ξαφνικά τα φώτα έσβησαν. Αμέσως οι δύο παρουσιαστές, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, σχολίασαν με χιούμορ την περίεργη… σύμπτωση.

«Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται;» του είπαν γελώντας, με την παρουσιάστρια να προσθέτει «μόνο το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε». «Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι φωτεινό» πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου, καθώς τα φώτα στο στούντιο που βρισκόταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ο.Κωνσταντινόπουλος, έμειναν ανοιχτά.

«Μας έτυχε και αυτό» σχολίασε γελώντας ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Τόσες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, τόσα χρόνια, μας έτυχε και αυτό. Δεν θα ξαναπώ “Μητσοτάκης”, δεν θα το ξανακάνω» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι «ήταν σύνθετο μιλούσατε για Μητσοτάκη εσείς ο ΣΥΡΙΖΑ, και έπεσε μαύρο και στους δύο. Σας το ξαναλέω, ΠΑΣΟΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.