Γ. Τράγκας: «Κάνουν εμπόριο με τα πάμφθηνα rapid test που οι Αδώνιδες και οι Πλεύρηδες τα κοστολογούν στα 10 ευρώ!»

Γ. Τράγκας: «Κάνουν εμπόριο με τα πάμφθηνα rapid test που  οι Αδώνιδες και οι Πλεύρηδες τα κοστολογούν στα 10 ευρώ!»

Μετά τα Ιωάννινα ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι Γιώργος Τράγκας περιόδευσε σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα. Εκεί άκουσε εκκλήσεις από πολύτεκνους για βοήθεια, αλλά ενημερώθηκε και για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Περιέγραψε χαρακτηριστικά ο κ.Τράγκας:

«Η κυρία που καθόταν απέναντί μου δεν έκρυβε την ανυπομονησία της για το πότε θα τελείωνε το ραντεβού μας. Έμαθα ότι ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της για να λογομαχήσει με την αδελφή της που έκλεισε ημερομηνία, για να εμβολιαστεί εκβιαζόμενη από την δουλειά της! Στα μάτια της έβλεπα πανικό, θυμό και αμηχανία. Φοβόταν μήπως πάθει τίποτα η πολυαγαπημένη αδελφή της. Δίπλα σε άλλη καρέκλα καθόταν ο πρόεδρος των πολυτέκνων του νομού, κύριος Ιωάννης Καλαμπαλίκης.

Έχει έξι παιδιά και εκπροσωπεί 250 οικογένειες πολυτέκνων. Ένα από τα παιδιά του προσεβλήθη από κορωνοϊό αλλά κανείς δεν κόλλησε παρά το γεγονός ότι έμειναν για αρκετές μέρες καραντίνα όλοι μαζί στο σπίτι.

Ο κύριος Μητσοτάκης υποχρεώνει την κόρη του να πληρώνει 80 ευρώ τον μήνα για rapid test προκειμένου να εργαστεί σε γυμναστήριο της περιοχής.

Η κοπέλα παίρνει 300 ευρώ μισθό!

Το Μαξίμου και οι διάφοροι «Βασιλακόπουλοι» που είναι πιόνια του περιόρισαν τις αποδοχές της κατά 80 ευρώ γιατί, όπως εκτιμούν οι κάτοικοι των Τρικάλων κάνουν εμπόριο με τα πάμφθηνα σε κόστος rapid test που Αδώνιδες και Πλεύρηδες τα κοστολογούν στα 10 ευρώ! ‘Βοηθήστε τους πολύτεκνους’ μου είπε ο πρόεδρος των πολυτέκνων».

Όσο για το Νοσοκομείο των Τρικάλων;

«Η κατάσταση στο νοσοκομείο των Τρικάλων είναι δραματική. Συνολικά 45 άτομα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Περίπου 10 επέστρεψαν αφού εμβολιάστηκαν. Μέσα στα Τρίκαλα, όπως λένε οι δημοσιογράφοι, ένα ποσοστό 76% έχει εμβολιαστεί. Στην Καλαμπάκα ανέρχεται σε 50%, στην περιοχή της Πύλης 25% και στην μεριά του Φαρκαδόνου 30%».

Και συνεχίζει:

«Τα Τρίκαλα έχουν διχαστεί από τα προνόμια που με δόλιο τρόπο διανέμει στους εμβολιασμένους ο κύριος Μητσοτάκης αποστερώντας στους υπόλοιπους ανεμβολίαστους να πιούνε ένα καφέ μέσα σε ζεστό περιβάλλον, έστω και με rapid test. Στην πόλη του Ασκληπιού υπάρχει ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κύριος Σκρέκας ενόψει εκλογών, ως βαρόνος της περιοχής προσπαθεί με ορισμένες κινήσεις να θερμάνει το κλίμα υπέρ της ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα βουλευτή και το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάρει πίσω την δύναμη που του πήρε η Κουμουνδούρου. Οι κάτοικοι όμως, όλων των κομμάτων, χαμογελούσαν με νόημα στην ιδέα ότι ο κύριος Γ. Παπανδρέου επισκεπτόταν την Καλαμπάκα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ποιος ξέρει αν περάσει από το άγαλμα του Ασκληπιού, ίσως προκαλέσει αντίδραση του φιδιού που είναι τυλιγμένο στο ραβδί του θυμωμένου πατέρα της Ιατρικής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.