ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μια κίνηση του Κ.Μητσοτάκη βάζει «φωτιά»: Φαίνεται να σπρώχνει ΑμεΑ (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός φαίνεται σε βίντεο να σπρώχνει ΑμεΑ

Μια κίνηση του Κ.Μητσοτάκη βάζει «φωτιά»: Φαίνεται να σπρώχνει ΑμεΑ (βίντεο)

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί το βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σπρώχνει τον 26χρονο Κωνσταντίνο Ρόζη, ο οποίος είναι άτομο με ειδικές δεξιότητες, κατά τη διάρκεια της κοινής τους επίσκεψης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για το «Duo Day».

Το «Duo Day» είναι ένα πρόγραμμα της Ε.Ε. όπου για μια μέρα εταιρείες και δημόσιοι φορείς ανοίγουν τις πόρτες τους για άτομα με νοητική και συναισθηματική αναπηρία και στηρίζει την ομαλή ένταξη αυτών των ατόμων στην αγορά.

Με αυτή την αφορμή, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε μαζί με τον 26χρονο Κωνσταντίνο Ρόζη, την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε βίντεο (ειδικά στην αργή κίνηση) είναι σαφές πως τη στιγμή που φτάνουν μπροστά στις κάμερες στο προεδρικό γραφείο, ο πρωθυπουργός -ελπίζουμε ασυναίσθητα- φαίνεται να σπρώχνει το νεαρό ΑμεΑ που πήγε να τον «παρακάμψει» και να χαιρετίσει την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ήδη στα social media ασκείται σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό γι’ αυτή του την κίνηση, καθώς δεν είναι το πρώτο ατόπημα του.

Πριν από λίγους μήνες είχε κάνει ένα προσβλητικό σχόλιο σε έναν άνθρωπο με αναπηρία, ο οποίος βρίσκεται σε αμαξίδιο. Τότε ο πρωθυπουργός του είχε πει: «Έχεις ωραίο εργαλείο…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.