ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κ. Βαξεβάνης ισχυρίζεται πως ο Μ. Φουρθιώτης έψαχνε να βρει πιστολάδες να τον «καθαρίσουν»

Ο Κ. Βαξεβάνης ισχυρίζεται πως ο Μ. Φουρθιώτης έψαχνε να βρει πιστολάδες να τον «καθαρίσουν»

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι έτσι; Παραστάσεις κατεβαίνουν με το έτσι θέλω από μπράβους και δημοσιογράφοι αλληλοκατηγορούνται για σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης απολαμβάνει την ελευθερία του, παρουσιάζοντας μέχρι και ψεύτικες συνεντεύξεις της συζύγου του πρωθυπουργού στην εφημερίδα του, νέα στοιχεία που αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, προκαλούν ερωτηματικά και ανησυχία για την δράση του τηλεπαρουσιαστή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Βαξεβάνης, μάρτυρας κατέθεσε επίσημα στη δικαιοσύνη ότι ο Μένιος Φουρθιώτης αναζητούσε κακοποιούς τους οποίους θα πλήρωνε αδρά για να τον εκτελέσουν:

«Μάρτυρας κατέθεσε επισήμως, ότι ο Φουρθιώτης αναζητούσε πιστολάδες για να εκτελέσουν συμβόλαιο δολοφονίας μου. Ακόμη 3 μάρτυρες επιβεβαίωσαν πως πράγματι ο Φουρθιώτης, έψαχνε ανθρώπους για 2 ακόμη «δουλειές» για τις οποίες πλήρωνε καλά, εκτός απ τους πυροβολισμούς στο σπίτι του» σημειώνει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.