ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Πλεύρης: Μετά την 5η μέρα νόσησης πηγαίνετε στη δουλειά αλλά όχι κοινωνική ζωή!

Θ.Πλεύρης: Μετά την 5η μέρα νόσησης πηγαίνετε στη δουλειά αλλά όχι κοινωνική ζωή!

Όπως θέλουν τα γυρίζουν «ειδικοί» και πολιτικοί του τόπου που επί δυο χρόνια στηρίζουν μια ιστορία που κατά 80% βασίζεται σε αλλοιωμένα στατιστικά νοσηλειών και θανάτων

Έτσι μετά τον Θ.Βασιλακόπουλο που πρόσφατα είπε: «Μην κάνετε PCR γιατί σας βγάζουν θετικούς κάντε Rapid και πηγαίντε στο καλό» τώρα ακόμα μια ανατροπή από τον υπουργό Υγείας αυτή την φορά που άφησε άφωνους όσους παρακολουθούσαν τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Θ.Πλεύρης, ο εργαζόμενος που νοσεί από κορωνοϊό αλλά δεν έχει συμπτώματα μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του κανονικά αλλά απαγορεύεται να πάει για παράδειγμα σε ταβέρνα.

«Μετά την 5η ημέρα, αυτός που δεν έχει συμπτώματα, άρα δεν έχει βήχα και πυρετό, δεν μεταδίδει ή ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πάρα πολύ μικρός. Είναι λανθασμένη η εικόνα που πιστεύουν πολλοί. Δεν απελευθερώνεται αυτός ο άνθρωπος. Δεν μπορεί να πάει στην ταβέρνα ή να βγει έξω και να έχει κοινωνική ζωή», δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ένας νοήμων πολίτης είναι να αναρωτηθεί γιατί πρέπει να πιστέψει κάποιους που σήμερα του λένε έτσι και αύριο «γιουβέτσι» ανάλογα με το τι συμφέρει πολιτικά την κυβέρνηση. Τίποτε άλλο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.