Κυβερνητικά «φερέφωνα» τσακώθηκαν μεταξύ τους on air: Καυγάς Μ.Παγώνη-Ι.Χασαπόπουλου -«Την πέταξε έξω από το νοσοκομείο»

Ο δημοσιογράφος τσακώθηκε με την «ειδικό» της κυβέρνησης

Κυβερνητικά «φερέφωνα» τσακώθηκαν μεταξύ τους on air: Καυγάς Μ.Παγώνη-Ι.Χασαπόπουλου -«Την πέταξε έξω από το νοσοκομείο»

«Τελειώνει» το αφήγημα με την πανδημία και αυτοί που το στήριξαν εδώ και δύο περίπου χρόνια έχουν ξεκινήσει να τσακώνονται μεταξύ τους.

Ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε το πρωί της Παρασκευής άγριο καυγά με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, με αφορμή την περιπέτεια που είχε μια 41χρονη στην Κοζάνη που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο και περιφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Εξαιτίας της έλλειψης αναισθησιολόγων (η κυβέρνηση έχει βγάλει 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή εργασίας) της προτάθηκε να πάει στο νοσοκομείο Γρεβενών, από όπου την παρέπεμψαν ξανά σε άλλο νοσοκομείο!

Η κουβέντα δεν άργησε να πάει στις ευθύνες των γιατρών και τις παθογένειες του ήδη διαλυμένου (και λόγω Covid) συστήματος υγείας.

Εκείνη ήταν η στιγμή που η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εξεμάνη:

«Επιτέλους! Μόλις βρείτε ένα θέμα, αμέσως εναντίον των γιατρών», δήλωσε με τον παρουσιαστή να της απαντά έξαλλος πως «ελάτε τώρα κυρία Παγώνη! Αν πέθαινε αυτή η γυναίκα τι θα γινόταν; Μα την πέταξε έξω από το νοσοκομείο».

«Αυτή τη στιγμή δεν φταίνε όλοι οι γιατροί της Κοζάνης και των Γρεβενών που 2 χρόνια τώρα έχουν δώσει μάχη κατά της Covid», δήλωσε σε έντονο ύφος η κα Παγώνη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να μην δίνει συνέχεια ψελίζοντας ένα ειρωνικό «ναι, ναι ,ναι…».

Το απόσπασμα έχει τη σημασία του, καθώς σε αυτά τα 2 χρόνια oι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ και οι γνωστοί «ειδικοί» δεν είχαν τσακωθεί ποτέ στον αέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.