Απίστευτη δήλωση: Η βουλευτής της ΝΔ Κ.Παπακώστα ζητά να επιβληθούν πρόστιμα στους οδηγούς που μπήκαν στην Αττική Οδό!

Απίστευτη δήλωση: Η βουλευτής της ΝΔ Κ.Παπακώστα ζητά να επιβληθούν πρόστιμα στους οδηγούς που μπήκαν στην Αττική Οδό!

Σε μια αδιανόητη δήλωση προχώρησε η βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, το πρωί της Τρίτης, όπου ζήτησε ευθαρσώς να επιβληθούν πρόστιμα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό με ευθύνη πρώτα και κύρια της κυβέρνησης και κατά δεύτερο λόγο των της διαχειρίστριας εταιρείας της Αττικής Οδού που δεν έκλεισαν τον οδικό άξονα όταν έπρεπε.

Δεν φτάνει που ο κρατικός μηχανισμός για άλλη μια φορά ήταν απών, δεν φτάνει η κυβέρνηση έριξε στην Αττική Οδό το φταίξιμο… τώρα βγαίνουν και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ζητούν να επιβληθούν και πρόστιμα στους οδηγούς.

#8211;M

Στους οδηγούς που πλήρωσαν 2.80€ για να διανύσουν μια μικρή διαδρομή και όταν πληρώνανε δεν τους είπε ΚΑΝΕΙΣ ότι είναι κλειστός ο δρόμος.

Στους οδηγούς που ενώ πληρώνουν για να μπουν στην Αττική Οδό και άρα πρέπει να είναι ο νούμερο ένα δρόμος, βρέθηκαν εγκλωβισμένοι για πάνω από 20 ώρες!

Την ώρα που ακόμη παρέμεναν εκατοντάδες οχήματα και οι οδηγοί τους εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, ούσα σε άλλο πλανήτη είπε επί λέξει να βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.