Η φιλοκυβερνητική «ομάδα Αλήθειας» «τρολάρει» τον Γ.Πατούλη: «Ευτυχώς ήταν έτοιμη» (βίντεο)

«Βαρύ» το κλίμα για τον Γ.Πατούλη

Η φιλοκυβερνητική «ομάδα Αλήθειας» «τρολάρει» τον Γ.Πατούλη: «Ευτυχώς ήταν έτοιμη» (βίντεο)

Στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, χρεώνουν την πλήρη κατάρρευση του κυβερνητικού μηχανισμού με την εμφάνιση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» τα στελέχη του Μαξίμου, ώστε να προστατευτεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η «ομάδα Αλήθειας» που απηχεί τις απόψεις της ΝΔ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον «γαλάζιο» Περιφερειάρχη Αττικής μέσω ενώ βίντεο που πόσταρε στα social media και βγάζει στον τάκο τον Γιώργο Πατούλη.

Το βίντεο έχει τίτλο «Ευτυχώς ήταν έτοιμη» και παρουσιάζει δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη πριν από την έναρξη της χιονόπτωσης όπου εμφανιζόταν μπροστά από εκχιονιστικά δηλώνοντας ότι η Περιφέρεια είναι απολύτως έτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα προκύψουν από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Να σημειωθεί ότι πρώτος εξαπέλυσε επίθεση στον «γαλάζιο» Περιφερειάρχη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με εντολή Μαξίμου. Ο Γιάννης Οικονόμου με δηλώσεις του την Τρίτη, κάρφωσε ξεκάθαρα τον Γιώργο Πατούλη, όταν ρωτήθηκε για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στη λεωφόρο Μαραθώνος και στην Κατεχάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δρόμοι που είναι στην ευθύνη του κράτους».

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «δείχνει» τον περιφερειάρχη, ανέφερε: «Κάθε δρόμος έχει τον δικό του υπεύθυνο. Οφείλουν οι υπεύθυνοι να εξηγήσουν τι δε δούλεψε σωστά και δεν ανταποκρίθηκαν με την επάρκεια που έπρεπε απέναντι σε αυτά τα πράγματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.