ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το ΠΑΣΟΚ γιόρτασε το Halloween με μια φωτογραφία – Σούπερμαν το ΠΑΣΟΚ «σκιάχτρο» ο ΣΥΡΙΖΑ (φωτο)

Το ΠΑΣΟΚ γιόρτασε το Halloween με μια φωτογραφία – Σούπερμαν το ΠΑΣΟΚ «σκιάχτρο» ο ΣΥΡΙΖΑ (φωτο)

Με μια αφίσα που κρύβει πολλαπλά μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις επέλεξε να γιορτάσει το Halloween το ΠΑΣΟΚ.

Την αποκάλυψη έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης με μια ανάρτησή του στο Facebook, λίγες ημέρες μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που συγκάλεσε εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά.

Με το σλόγκαν της αφίσας να είναι «Όλοι θέλουν να γίνουν ήρωες, λίγοι είναι πραγματικά», το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη γιορτή του Halloween παρουσιάζεται ως ένας σύγχρονος Superman που πετά ψηλά στον ουρανό, αφήνοντας πίσω του το «σκιάχτρο» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την «μάγισσα» ΝΔ.

Εικόνα: Η αφίσα του ΠΑΣΟΚ για το Halloween

Όπως ήταν φυσικό τα likes στην ανάρτηση του Π. Χρηστίδη έπεσαν «βροχή» με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αρχίζουν να την αναπαράγουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.