«Τρώγεται» ο ΣΥΡΙΖΑ: «Να δημοσιοποιήσει το μεταπτυχιακό του ο υφυπουργός Εξωτερικών Α. Διαματάρης»

«Τρώγεται» ο ΣΥΡΙΖΑ: «Να δημοσιοποιήσει το μεταπτυχιακό του ο υφυπουργός Εξωτερικών Α. Διαματάρης»

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν τον υφυπουργό Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη.

Η Κουμουνδούρου, με αφορμή δημοσιεύματα στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ που αμφισβητούν ότι ο κ. Διαματάρης έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο από το πανεπιστήμιο Columbia, ζητά από τον υφυπουργό Εξωτερικών, να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο, που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα. «Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Α. Διαματάρη

Σειρά δημοσιευμάτων στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ παρουσιάζουν στοιχεία που αμφισβητούν το βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη.

Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Columbia, τα δημοσιεύματα αναφέρουν, επικαλούμενα στοιχεία από το ίδιο το πανεπιστήμιο, πως ο κ. Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα! Ο κ. Διαματάρης οφείλει άμεσα να προχωρήσει στις αναγκαίες εξηγήσεις. Οφείλει δηλαδή να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.