ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Επίθεση φιλίας» από ΣΥΡΙΖΑ σε ΚΙΝΑΛ- «Ανησυχεί» η Φώφη Γεννηματά

«Επίθεση φιλίας» από ΣΥΡΙΖΑ σε ΚΙΝΑΛ- «Ανησυχεί» η Φώφη Γεννηματά

Με εντεινόμενη καχυποψία παρακολουθούν στο Κίνημα Αλλαγής τις σφοδρές επιθέσεις φιλίας που εξαπολύει κατά κύματα η Κουμουνδούρου, σε μια προσπάθεια να κάμψει τις εκλογικές και πολιτικές αντοχές του Κινήματος, με δέλεαρ τη συμμετοχή σε μια μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας.

Οι πυκνές αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο εκλογικό σύστημα που ψήφισε η κυβέρνησή του και η συστηματική προβολή των πρόσφατων παραδειγμάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία, όπου οι σοσιαλιστές τα βρήκαν με την Αριστερά και σχημάτισαν κυβερνήσεις συνεργασίας, προβληματίζουν, όχι χωρίς αιτία, τη Χαριλάου Τρικούπη.

Στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. εκτιμούν ότι πρόκειται για κυκλωτικές κινήσεις που αποσκοπούν στον τελικό διεμβολισμό του Κινήματος και τη λεηλασία του χώρου, με στόχο την εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ στο «οικόπεδο» της Κεντροαριστεράς.

Στην πρώτη επίσημη συνεδρίαση του νεοσύστατου Πολιτικού Συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα, ήταν χαρακτηριστική η αναφορά Τσίπρα, σύμφωνα με την οποία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απλή αναλογική που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει και να δημιουργήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στα κόμματα, στο πολιτικό σύστημα και στους πολίτες. Σε αυτό το πλαίσιο ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν πρόκειται να συναινέσει σε αλλαγή του εκλογικού νόμου. Οι πολιτικές συγκλίσεις είναι αναγκαίες σε προγραμματική βάση και με ορίζοντα μια νέα προοδευτική πολιτική και κοινωνική συμμαχία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.