ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Α.Γεωργούλης θέλει να ξεχάσουμε το «YFSF» και μας ενημερώνει για το… «πολιτικό του προφίλ» (βίντεο)

Ο Α.Γεωργούλης θέλει να ξεχάσουμε το «YFSF» και μας ενημερώνει για το… «πολιτικό του προφίλ» (βίντεο)

Στην… αντεπίθεση με ενίσχυση του «πολιτικού του προφίλ», περνά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, μετά τον σάλο από την απόφασή του να συμμετέχει ως κριτής στην επιτροπή του τηλεοπτικού σόου «Your face sounds familiar».

Από τις αναρτήσεις για την Μαρία Μπεκατώρου και την πρεμιέρα του σόου που έκανε χθες Τρίτη στο instagram, πέρασε στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει στις Βρυξέλλες.

Με νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ενημερώνει τους ακολούθους του (followers), αρχικά για μια εκδήλωση που έκανε στις… 11 Δεκεμβρίου με τίτλο «όταν οι καλλιτέχνες αλλάζουν τον κόσμο» και στη συνέχεια για την θετική έκβαση του αιτήματός του προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο όρος «Πολιτισμός» να επιστρέψει στον τίτλο του Χαρτοφυλακίου της αρμόδιας επιτρόπου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, συμβουλεμένος τις σημειώσεις που έχει πάνω στο γραφείο του, κλείνει το βίντεο τονίζοντας ότι «η ουσιαστική εκπροσώπηση του πολιτισμού γίνεται μόνο με πράξεις».

Σε κείμενο με το οποίο συνοδεύει την ανάρτηση του βίντεο ο ευρωβουλευτής γράφει:

«Ο όρος «Πολιτισμός» στον τίτλο του Χαρτοφυλακίου της Μαρίγια Γκάμπριελ

Παράλληλα με την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης « Όταν οι Καλλιτέχνες Αλλάζουν τον Κοσμό» που πραγματοποιήσαμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, άλλη μία θετική εξέλιξη σημειώθηκε πρόσφατα στη σφαίρα του πολιτισμού: ύστερα από αίτημά μας προς την Πρόερδο της Ευρωπαϊκής Επιτρόπης, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και την Επίτροπο, Μαρίγια Γκάμπριελ, ο όρος «Πολιτισμός» επιστρέφει στον τίτλο του Χαρτοφυλακίου. Σκοπός μας πλέον είναι να διασφαλίσουμε ότι ο πολιτισμός θα αντικατοπτρίζεται ουσιαστικά και στο έργο της Επιτροπής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.