ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άγνωστοι βασάνισαν και σκότωσαν τον γάτο του αντιδημάρχου Γ.Αβαρλή – «Δολοφονήθηκε ο αγαθός γίγαντας» (φώτο)

Άγνωστοι βασάνισαν και σκότωσαν τον γάτο του αντιδημάρχου Γ.Αβαρλή – «Δολοφονήθηκε ο αγαθός γίγαντας» (φώτο)

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής, καθώς γνωστοποίησε μέσω δημοσίευσής του στο facebook, πως άγνωστοι βασάνισαν και σκότωσαν τον γάτο του.

Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε λόγο για «προμελετημένο έγκλημα».

  • Γράφει μεταξύ άλλων:

«Σήμερα το πρωί ένα ασύλληπτα μακάβριο θέαμα με περίμενε έξω από την πόρτα του σπιτιού μου, το βάρβαρα ακρωτηριασμένο σώμα του πολυαγαπημένου μου γάτου Jerry. Άθικτο το λουράκι του με όνομα και τηλέφωνο και κανένα ίχνος αίματος γύρω του. Μόνο που κάποιο ανθρώπινο τέρας τού είχε αφαιρέσει με νυστέρι ένα τετράγωνο κομμάτι κρέας αφήνοντας σε κοινή θέα τα πλευρά και όργανα του έρμου του ζώου. Και το έγκλημα βέβαια ήταν προμελετημένο: o Jerry είχε εξαφανιστεί στις 22 Δεκέμβρη του 2019, όπου τότε τον είχαμε ψάξει χωρίς αποτέλεσμα. Δηλαδή ο ή οι ψυχοπαθείς δολοφόνοι του τον απήγαγαν, τον βασάνισαν προφανώς επί ένα μήνα μέχρι να του αφαιρέσουν τη ζωούλα του με τον πιο βάρβαρο τρόπο. Τον πέταξαν δε στο σπίτι μας σαν να μας έλεγαν ‘‘Ορίστε ο γάτος σας, πέθανε βασανισμένος κι εσείς δεν μπορέσατε να κάνετε τίποτε!’’»

Γράφει κι άλλα συγκινητικά για τον γάτο του ο κ. Αβαρλής και αναρωτιέται: «Ως πότε θα βασανίζονται άκακα ζώα; Ως πότε θα δολοφονούνται βάναυσα ‘‘αγαθοί γίγαντες’’;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, το γεγονός ότι τον πέταξαν στην πόρτα του ιδιοκτήτη, μοιάζει προσωπικό… Τι; Όχι; Σε άλλα κράτη, τέτοιες δολοφονίες κατοικιδίων τοπικών αρχόντων, σημαίνουν “συναγερμούς”…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.