ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υποχρεωτική η μάσκα (και) στη Βουλή αλλά… με προϋποθέσεις – Θα υπάρχει και πρόστιμο; (φώτο)

Υποχρεωτική η μάσκα (και) στη Βουλή αλλά… με προϋποθέσεις – Θα υπάρχει και πρόστιμο; (φώτο)

Αφού η μάσκα έγινε υποχρεωτική στους περισσότερους κλειστούς χώρους, ο πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε πως όταν σε Ολομέλεια βρίσκονται πάνω από 100 βουλευτές τότε θα είναι υποχρεωτική και εκεί.

Αντίθετα δηλαδή με ότι συμβαίνει με τους άλλους δημόσιους χώρους στη Βουλή θα υπάρχουν προϋποθέσεις για το πότε είναι υποχρεωτική και πότε όχι.

Να αναφέρουμε ότι από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν τοποθετηθεί στη Βουλή τα πλέξι γκλας και αντισηπτικά, όμως παρά τις συστάσεις της κυβέρνησης οι εικόνες που έχουμε δει από τις Ολομέλειες δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Στις πρόσφατες εικόνες που παραθέτουμε παρακάτω βλέπουμε πως κανείς βουλευτής δεν τήρησε τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ φυσικά… κανείς δεν φορούσε και μάσκα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την ώρα που ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε την σύσταση των «ειδικών» για τις μάσκες στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρχε σύσκεψη, ούτε και εκεί φορούσε κανείς μάσκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.