ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η κυβέρνηση κατάφερε να επαναφέρει τις αποστάσεις στην Μύκονο… διώχνοντας τους τουρίστες!

Η κυβέρνηση κατάφερε να επαναφέρει τις αποστάσεις στην Μύκονο… διώχνοντας τους τουρίστες!

Τελικά η κυβέρνηση πέτυχε να επαναφέρει τις… προβλεπόμενες αποστάσεις στο νησί της Μυκόνου μετά την επεμβασή της απλά με το να αναγκάσουν τους τουρίστες να φύγουν.

Στο ίδιο το νησί είχε μεταβεί ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, να εκπονηθεί ειδικό σχέδιο για την αστυνόμευση ακόμα και στα ιδιωτικά πάρτι.

Οι σαρωτικοί έλεγχοι που ξεκίνησαν στο νησί ενισχύθηκαν και από ένα κλιμάκιο αστυνομικών που αφίχθη στην Μύκονο αθόρυβα, με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το οποίο έπιασε αμέσως δουλειά, ελέγχοντας πολύ γνωστά μαγαζιά.

Έτσι, στη Μύκονο, σε ελέγχους σε 6 beach bar και 13 καταστήματα στο κέντρο, διαπιστώθηκαν 3 παραβάσεις για ήχο, ωράριο και άδεια μουσικής.

Οι έλεγχοι δεν περιορίζονται όμως στη Μύκονο. Στη Νάουσα της Πάρου κλιμάκια έλεγξαν 7 bar και διαπίστωσαν 1 παράβαση σε εργαζόμενο για μη χρήση μάσκας. Στα Φηρά της Σαντορίνης, κατά τους ελέγχους σε 15 bar δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση.

Έτσι μετά το πολυήμερο “κυνήγι” οι τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν γιατί απλά ήρθαν να διασκεδάσουν όχι να τους γράφουν πρόστιμα.

Το αποτέλεσμα είναι σήμερα στο νησί να τηρούνται τα μέτρα και οι αποστάσεις, ακόμη και στα μαγαζιά η διασκέδαση είναι «σήμα κατατεθέν» τους. Οι αποστάσεις τηρούνται σχεδόν ευλαβικά, τα μπαρ είναι άδεια από ορθίους αλλά και πελάτες γενικά και οι ξαπλώστρες είναι τοποθετημένες στις παραλίες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες αποστάσεις καθώς όσοι έχουν μείνει στο νησί βολεύονται και με τις υπάρχουσες λιγότερες.

Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα το απόγευμα στη Μύκονο αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από εφημερίδα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.