Ξεκίνησαν οι συλλήψεις πολιτών που «τολμούν» να διοργανώνουν πάρτι σπίτι τους – Πως οι αρχές «παρακάμπτουν» το Σύνταγμα!

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις πολιτών που «τολμούν» να διοργανώνουν πάρτι σπίτι τους – Πως οι αρχές «παρακάμπτουν» το Σύνταγμα!

Η κυβέρνηση τήρησε τις χθεσινές εξαγγελίες της και σήμερα ξεκίνησαν ήδη από τις δυνάμεις ασφαλείας, οι συλλήψεις πολιτών επειδή διοργανώνουν πάρτι στο σπίτι τους λόγω «συνωστισμού».

​Όμως, επειδή ο «συνωστισμός» δεν συνιστά αδίκημα βρίσκουν άλλους λόγους για να συλλαμβάνουν τους πολίτες και να τηρούν τις κυβερνητικές εντολές.

Συγκεκριμένα χθες οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή κατοικίας στην Μύκονο, ο οποίος «τόλμησε»(!) να διοργανώσει πάρτι με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί «συνωστισμός» από τους πολλούς καλεσμένους.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από γείτονες για φασαρία σε βίλα που είχε νοικιαστεί και όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως γινόταν πάρτι. Ζήτησαν από τον ενοικιαστή να βγει από το σπίτι, καθώς δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην οικία, και στη συνέχεια τον συνέλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας!

Από χθες, εντελώς αυθαίρετα και χωρίς κάποιο νομικό πλαίσιο, η κυβέρνηση απαγόρευσε να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία δίνοντας μάλιστα και την πρωτοφανή εντολή στην αστυνομία να εισβάλλει στους ιδιωτικούς χώρους των πολιτών, χωρίς εντολή εισαγγελέα!

Η παραπάνω εντολή της κυβέρνησης καταπατά πλήρως το Σύνταγμα και τις προσωπικές ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών. Η αστυνομία απαγορεύεται από το Σύνταγμα να εισβάλει σε ιδιωτικούς χώρους, οικιακού ασύλου, χωρίς ένταλμα ή εντολή εισαγγελέα ή αν δεν διαπιστώνεται κάποιο αυτόφωρο αδίκημα,

Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος της Μυκόνου, ο Κωνσταντίνος Κούκας, εμφανίστηκε προβληματισμένος από την συνταγματικότητα των εντολών της κυβέρνησης λέγοντας πως «τίθεται θέμα ασύλου».

«Όσο αναφορά για τα σπίτια που γίνονται πάρτι έναντι αντιτίμου έχουν ποινικές και φορολογικές παραβάσεις και δημιουργούν πρόβλημα για την υγεία, τίθεται θέμα ασύλου. Προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε αλλά υπάρχει κενό νόμου. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά το παραπάνω μέτρο δεν αφορά μόνο τη Μύκονο αλλά θα επεκταθεί σε όλη την επικράτεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.