«Πυρά» Χαρδαλιά κατά Κουμουτσάκου για την Θεία Κοινωνία: «Είμαστε χριστιανοί αλλά ως κυβέρνηση να μην κάνουμε επίδειξη»!

«Πυρά» Χαρδαλιά κατά Κουμουτσάκου για την Θεία Κοινωνία: «Είμαστε χριστιανοί αλλά ως κυβέρνηση να μην κάνουμε επίδειξη»!

Την κίνηση του αναπληρώτη υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κουμουτσάκου να μεταλάβει, σχολίασε μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε χαρακτηριστικά πως «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας, το δεύτερο και πολύ σημαντικό αναφορικά με αυτό το θέμα είναι ότι όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητάμε από τους πολίτες να τηρήσουν», δείχνοντας έτσι τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος την Πέμπτη ήταν παρών στο ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού όπου μετά το πέρας της λειτουργίας μετάλαβε χωρίς να λάβει κανένα μέτρο προφύλαξης κατά του νέου κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.