ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο πρωθυπουργός ποιας «μπανανίας» συνεχάρη πρώτος τον Τ.Μπάιντεν; Tων νησιών Φίτζι ή της Ελλάδας;

Ο πρωθυπουργός ποιας «μπανανίας» συνεχάρη πρώτος τον Τ.Μπάιντεν; Tων νησιών Φίτζι ή της Ελλάδας;

Σαν να έκανε «διαγωνισμό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρωθυπουργό των νησιών Φίτζι, Φρανκ Μπαϊνιμαράμα, για το ποιος ηγέτης θα συγχαρεί πρώτος τον Τζο Μπάιντεν για τη «νίκη» του.

Έστω χωρίς να έχουν ανακοινωθεί επίσημα αποτελέσματα (στις 14 Δεκεμβρίου ανακοινώνεται πάντα ο νικητής και αφού αποφασίσουν σχετικά τα δικαστήρια), εκτός αν θεωρούνται επίσημες ανακοινώσεις των ΗΠΑ, οι ανακοινώσεις του… CNN.

Σε κάθε περίπτωση ο κύριος Μπαϊνιμαράμα φαίνεται πως πρόλαβε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς ο πρωθυπουργός των νησιών Φίτζι στα πρότυπα των οποίων μεταλλάσσεται ταχέως η Ελλάδα, (δηλαδή σε τουριστική «μπανανία») ευχήθηκε στον κ.Μπάιντεν από το πρωί, ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός το απόγευμα λίγο μετά την ανακοίνωση του CNN, όντας ίσως και ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που το έκανε.

Μάλιστα για το θέμα η Αθήνα έβγαλε τρεις ανακοινώσεις, καθώς τοποθετήθηκε και το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και η Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν βρίσκεται ακόμα σε πνευματική κατάσταση για να μιλήσει και γι’αυτό αρκέστηκε να βγάλει μία γραπτή δήλωση «χαιρετώντας» το αποτέλεσμα που έβγαλαν τα ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.