ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Κοτζιάς μας προειδοποιεί για τον κίνδυνο της… Βουλγαρίας!

Ο Κοτζιάς μας προειδοποιεί για τον κίνδυνο της… Βουλγαρίας!

Το να είσαι εκτός τόπου και χρόνου έχει προφανώς τα πλεονεκτηματά του. Έτσι μπορείς, για να δικαιολογήσεις την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών να πεις στα σοβαρά ότι η χώρα μας σήμερα κινδυνεύει από την… Βουλγαρία.

Αυτό πάνω μας είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε περισπούδαστο άρθρο του σε βαλκανικό (sic) πρακτορείο.

Στο οποίο αναφέρει: “Στην ελληνική πλευρά, αντί να αγκαλιάσουν την Βόρεια Μακεδονία, αντί να αντισταθούν στον μεγαλοβουλγάρικο σοβινισμό που τόσο ακριβά τον έχει πληρώσει και ο ελληνικός λαός και η ελληνική γη, τυφλωμένοι από το αντι-Πρέσπες μένος τους, στηρίζουν μια πολιτική που οι μακεδονομάχοι μας συνέτριψαν πολιτικά και στρατιωτικά πριν από 120 χρόνια”.

Προφανώς εννοεί ότι τον συνέτριψαν για να δώσει αυτός ο γίγαντας της διπλωματίας Νίκος Κοτζιάς, την δυνατότητα στους Σλάβους και τους Αλβανούς των Σκοπίων να ονομάζονται «Μακεδόνες» και να ομιλούν την «μακεδονική γλώσσα», ζώντας σε ένα κράτος που το λένε «Βόρεια Μακεδονία». Όλα αυτά δια χειρός Κοτζιά.

Φυσικά για μια ακόμη φορά του έφταιξαν οι “ακροδεξιοί” Έλληνες που δεν κατάλαβαν το “σχέδιό” του και θεωρούν ότι τόσο η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε όσο και η νυν είναι εκτεθειμένες από την στάση της Βουλγαρίας έναντι των Σκοπίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φταίμε εμείς που δεν χειροκροτάμε όταν ο Ζάεφ φωνάζει ότι οι Μακεδόνες και η Μακεδονία θα μπούν στην ΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.