Ο Α.Παπαχελάς ζητεί… «περισσότερη αστυνόμευση» από τον Κ.Μητσοτάκη!

Ο Α.Παπαχελάς ζητεί… «περισσότερη αστυνόμευση» από τον Κ.Μητσοτάκη!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της (ταλαιπωρημένης και αυτής) ελληνικής δημοσιογραφίας τέθηκε δημόσια ερώτηση, από έναν διακεκριμένο μάλιστα και θεωρούμενο ως «έγκυρο» δημοσιογράφο τον διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά σε Έλληνα πρωθυπουργό «γιατί δεν αστυνομεύονται πιο έντονα και δεν επιβάλλονται οι κυβερνητικοί περιορισμοί στους Έλληνες πολίτες» στο βαθμό που προφανώς θα επιθυμούσε και ο… ίδιος!

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Παπαχελάς στη συνέντευξη που του παραχώρησε ο Κ.Μητσοτάκης σε μια κρίσιμη στιγμή για την κυβέρνηση και προσπαθώντας να δικαιολογήσει το τρίτο κατά σειρά lockdown τον ρώτησε το εξής:

«Γιατί είχαν χαλαρώσει τα μέτρα αστυνόμευσης των πολιτών με αποτέλεσμα να μην επιβάλλεται αυστηρός περιορισμός από τον περασμένο Νοέμβριο»; (σ.σ. περιφραστικά περιγράφουμε το ερώτημα, αλλά η ουσία είναι αυτή)

Ανάλογο ερώτημα, όπως προείπαμε, δεν έχει υπάρξει ξανά στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Δηλαδή να ζητεί ένας δημοσιογράφος από την κυβέρνηση να είναι πιο σκληρή απέναντι στους πολίτες!

Ούτε ένας πρωθυπουργός να εγκαλείται εμμέσως από ένα δημοσιογράφο γιατί δεν λαμβάνει πιο αυστηρά μέτρα αστυνόμευσης περιορισμού και καταστολής των πολιτών!

Ακόμη και ο Κ.Μητσότακης φάνηκε να αιφνιδιάζεται από το ερώτημα δηλώνοντας «μαγκωμένος» ότι δεν γίνεται να βάζουμε ένα αστυνομικό δίπλα σε κάθε πολίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νέοι καιροί και νέα ήθη (και στην δημοσιογραφία)…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.