Ο Γ.Καλλιάνος «καρφώνει» το Μαξίμου: «Μας είχαν καταδώσει τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκόπησαν οι αστυνομικοί»

Ο Γ.Καλλιάνος «καρφώνει» το Μαξίμου: «Μας είχαν καταδώσει τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκόπησαν οι αστυνομικοί»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, παραδέχθηκε πως στάλθηκε non paper από το Μαξίμου το οποίο εμπεριείχε τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη.

Χθες είδαμε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη να δίνει στη δημοσιότητα το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε, μία κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, φέρνοντας εκτός ορίων μέχρι και τους δημοσιογράφους των φιλοκυβερνητικών καναλιών.

Παρόμοιες δηλώσεις και από τον Μάκη Βορίδη, αλλά και από άλλα στελέχη της ΝΔ, τα οποία αναφέρθηκε στο «βιογραφικό» και στις πολιτικές πεποιθήσεις του νεαρού, κάτι το οποίο προκάλεσε πολλά ερωτήματα για το πως τελικά γίνεται να έχουν στοιχεία του φακέλου του πολίτη οι βουλευτές του κόμματος.

Απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερώτημα έδωσε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε: «το non paper είχε το ονοματεπώνυμο του παιδιού. Ότι αυτό το παιδί είχε απασχολήσει στην αστυνομία στο παρελθόν, διότι ήταν ένας εκ των συλληφθέντων στην περίπτωση της διαμαρτυρίας υπέρ του Δ.Κουφοντίνα στο υπουργείο Υγείας στο παρελθόν. Και προφανώς δεν ήταν ένας εκ των οικογενειαρχών που είπανε ότι πήγανε οι αστυνομικοί και έδερναν τους οικογενειάρχες».

«Τα κόμματα δίνουν πληροφορίες στους βουλευτές τους. Είναι θέμα βουλευτή το τι θα χρησιμοποιήσει και το τι θα βγάλει στον αέρα, κάποια πράγματα είναι να μην λέγονται δημόσια», πρόσθεσε ο Γ.Καλλιάνος, παραδεχόμενος ουσιαστικά πως ο Κυρανάκης διάβασε το «σκονάκι» που είχε από το Μαξίμου.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ότι είδαμε το πρόσωπο του παιδιού στα βίντεο. Παρόλα αυτά σε ερώτηση στου Γιαννούλη για το πως έχει το Μαξίμου στοιχεία του πολίτη δεν έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση και αναφέρθηκε στην περιστατικό με τον Δρίτσα.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες ερωτήθηκε και η Α.Πελώνη για το non paper και απάντησε με τα εξής: «Υπάρχουν πρόσωπα γνωστά και πρόσωπα που φαίνονται στην κάμερα»

Δείτε όσα είπε o Γ.Καλλιάνος:

Δείτε όσα είπε η Α.Πελώνη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.