ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Χιλιάδες νέοι στου Ψυρρή χθες κορόιδευαν κυβέρνηση & λοιμωξιολόγους – «Καραντινάκηδες πονάτε;»

Βίντεο: Χιλιάδες νέοι στου Ψυρρή χθες κορόιδευαν κυβέρνηση & λοιμωξιολόγους – «Καραντινάκηδες πονάτε;»

Εικόνες κανονικότητας είχαμε χθες στου Ψυρρή όπου έγινε χαμός από τους νέους που βγήκαν για να διασκεδάσουν στα μπαρ με ποτά take away αγνοώντας φυσικά τις αποτυχημένες και βλαπτικές απαγορεύσεις της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς σε εύθυμη κατάσταση ανέβασαν στο tik-tok βίντεο όπου έδειχναν την κοσμοσυρροή λέγοντας «καραντινάκιδες πονάτε;» απευθυνόμενοι προφανώς σε κυβέρνηση, λοιμωξιολόγους και φιλοκυβερνητικά τα οποία πλέον στηρίζουν εμμονικά τα lockdown, με τους 7.400 νεκρούς σε 5 μήνες.

https://www.tiktok.com/%40president.gr/video/6944767837043019013?is_copy_url=0&is_from_webapp=v2&sender_device=pc&sender_web_id=6946790302158259718

https://www.tiktok.com/%40president.gr/video/6946610666019114245?is_copy_url=0&is_from_webapp=v2&sender_device=pc&sender_web_id=6946790302158259718

Η κυβέρνηση όμως μάλλον «πόνεσε(;)» καθώς μη ανεχόμενη εικόνες κανονικότητας με νέους να διασκεδάζουν ήσυχα έστειλε την ομάδα Δέλτα της αστυνομίας για να τους διαλύσει και να τους κόψει πρόστιμα, η οποία έκανε την επανεμφάνισή της μετά από τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί ήταν οι νέοι που τιμωρήθηκαν επειδή διασκέδαζαν με πρόστιμα για μάσκα και μη αποστολή SMS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.