Η κυβέρνηση ετοιμάζει προγράμματα υποχρεωτικής επιμόρφωσης των Ελλήνων «για να μην είναι ρατσιστές»!

Η κυβέρνηση ετοιμάζει προγράμματα υποχρεωτικής επιμόρφωσης των Ελλήνων «για να μην είναι ρατσιστές»!

Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε ο παντρεμένος με άνδρα προϊστάμενος του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης σε άρθρο του σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα ο κ.Πατέλης αποκάλυψε ότι μέρος των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης θα πάνε σε «οριζόντιο (σσ. άλλη λέξη για το υποχρεωτικό) προγράμματα επιμόρφωσης» ώστε οι Έλληνες να μην κάνουν «διακρίσεις» δηλ. να μην είναι «ρατσιστές» ενάντια σε μετανάστες, ΛΟΑΤΚΙ κτλπ.

Ο κ.Πατέλης αναφέρει στο άρθρο του:

«Διαφορετικότητα

Ως ΛΟΑΤΚΙ+ καταλαβαίνω τις διακρίσεις. ‘Ερχεται ένα μεγάλο, οριζόντιο πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων και εργοδοτών ενάντια στις διακρίσεις σε όλες τους τις μορφές (φύλο, αναπηρία, εθνότητα, σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ). Και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα».

Με λίγα λόγια αντί τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης να πάνε στην πραγματική οικονομία και στους Έλληνες που τα έχουν ανάγκη θα πάνε σε «συμβούλους» και ΜΚΟ οι οποίες θα κάνουν διαλέξεις στους φτωχοποιημένους και πεινασμένους Έλληνες για το πόσο «ρατσιστές» είναι.

Αναρωτιόμαστε πόσα εκατομμύρια ευρώ θα πάρουν ΜΚΟ για να «επιμορφώσουν» τους Έλληνες να μην είναι «ρατσιστές»… Δεν φανταζόμαστε να πάνε σε «ημετέρους»…

Αυτά τα προγράμματα, τα οποία θυμίζουν τα κομμουνιστικά προγράμματα επιμόρφωσης και γύρω από τα οποία έχει στηθεί μία μπίζνα εκατομμυρίων ευρώ, γίνονται εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ, μέχρι που τα έκοψε ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά τώρα θα έρθουν και στην Ελλάδα και μάλιστα θα τα πληρώσουν και (εν μέρη) οι Έλληνες από την τσέπη τους!

Στον σύμβουλο του πρωθυπουργού κ.Πατέλη απάντησε ο αρχισυντάκτης του PRONEWS TV Παναγιώτης Δούμας, μέσω της στήλης Opinion Makers.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.