ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ούτε στην Ουγκάντα! – Κατέρρευσε το διαδίκτυο στη Βουλή και διακόπηκε η ολομέλεια

Ούτε στην Ουγκάντα! – Κατέρρευσε το διαδίκτυο στη Βουλή και διακόπηκε η ολομέλεια

Εικόνες τριτοκοσμικής χώρας στην Ελλάδα, καθώς πριν από λίγο κατέρρευσε το διαδίκτυο στη Βουλή, αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η ολομέλεια, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα εδώ και λίγα λεπτά η Βουλή των Ελλήνων είναι χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, κάτι που οδήγησε ακόμα και στη διακοπή των εργασιών της ολομέλειας. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες που συμβαίνει κάτι παρόμοιο στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν καταγραφεί πολλές ζημιές σε υπολογιστές και άλλες ηλεκτρικές συσκευές εντός του κοινοβουλίου, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα πως υπήρχε κάποια αυξομείωση της τάσης με αποτέλεσμα να κατάρρευση το διαδίκτυο.

Η συμπληρωματική γραμμή που δίνει ρεύμα στα γραφεία της Βουλής συνέχισε πάντως να λειτουργεί κανονικά.

Μέχρι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί και ουδείς γνωρίζει τι συνέβη και είχαμε αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από λίγο υπήρξε ενημέρωση πως πρόκειται για ηλεκτρολογικό πρόβλημα και πως η συνεδρίαση της ολομέλειας θα συνεχιστεί μόλις αποκατασταθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.