ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι χρήστες του twitter ξεσπούν για το «ακαταδίωκτο» των λοιμωξιολόγων (φωτο)

Οι χρήστες του twitter ξεσπούν για το «ακαταδίωκτο» των λοιμωξιολόγων (φωτο)

Πρώτο trend έχει γίνει στα social media το ακαταδίωκτο, η προκλητική τροπολογία που πέρασε εσπευσμένα η κυβέρνηση και προβλέπει την ασυλία των μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων, της επιτροπής εμβολιασμών και της δοτής επιτροπής και στελεχών υπουργείων.

Η τροπολογία δεν προβλέπει μόνο το ακαταδίωκτο των μελών αλλά τους προστατεύει ακόμα και από το να καταθέσουν για αποφάσεις που πήραν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Η προστασία παρέχεται στα μέλη των εξής επιτροπών:

  • Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19
  • Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες
  • Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών

Σύμφωνα με το κείμενο της τροπολογίας τα μέλη τους «δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο λειτουργίας» των επιτροπών.

Oρισμένες απ’ τις αντιδράσεις του κόσμου στο twitter:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.